Pokazuje rezultate 1 do 50 od 73

Tema: kakav stalak za sušenje rublja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj pužić prvotno napisa Vidi poruku
    mm mi pokidao sušilo za rublje i da sam u dilemi što kupiti.Imala sam inaj žićani najobičniji za 60-70 kn.- Sad gledam nešto a ne znam ni ja što bi..ima onih kao kocka što se rasklope ti mi se čine zgodni a opet ne znam koliko su praktični za bećih abarita veš tipa posteljina, mm-ove hlaće...Bitno mi je da stane na balkon, da je sklopivo, i da se može min jedna mašina fino raširiti za sušenje.imate ideje i prijedloge?
    Ja sam pala s marsa koji su ti kao kocka? Ja imam onaj običan žičani - ovakav i uvijek mi sve stane, a veša uvijek ko u priči.
    Posljednje uređivanje od Ripcord : 11.10.2011. at 01:27

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo ovakvi su to: KOCKASTI STALAK

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa Vidi poruku
    evo ovakvi su to: KOCKASTI STALAK
    oooooo bas mi se svidja!!!!!!! odlicno!!! jel se to jos prodaje tamo ili...?!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj riba26 prvotno napisa Vidi poruku
    oooooo bas mi se svidja!!!!!!! odlicno!!! jel se to jos prodaje tamo ili...?!
    Pa takvih stalaka ima za kupiti svigdje, samo pazi!! Mi smo naš kupili daaaavno, prije 9 godina! I stranice mu se naizmjence dižu, dakle, neovisne su ejdna o drugoj. Tako da ako nemaš potrebe za puno veša digneš samo jednu stranu i manje ti mjesta zauzima.
    Kolegici sam jednom davno kupila takav stalak, htjela ga je, pa kad ga je otpakirala skužili smo da se ne mogu stranice dizati pojedinačno, nego je spojena ta pomična stranica pa diže obje strane...Nemaš izbora. Nadam se da si shvatila o čemu pričam....

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Ripcord prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam pala s marsa koji su ti kao kocka? Ja imam onaj običan žičani - ovakav i uvijek mi sve stane, a veša uvijek ko u priči.
    Moji prijatelji imaju takav i odlično su se sjetili. Žive u zgradi i imaju minijaturni balkon na koji su napravili nosače za to čudo.
    Ako imaju npr. plahte za objesiti, stave taj stalak na nosače i gotovo, ako žele stalak u kući, skinu ga i unesu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •