Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
A ovaj porod kuću koji zmajica opisuje....brrrr...naježila sam se. Tebi svaka čast, ono, hebiga, nisi imala izbora ali super si se snašla.
moja prijateljica, koja je znala za sve moje želje i nadanja i u drugoj i u trećoj trudnoći, ocjenjuje da sam ja podsvjesno toliko željela pkk i neodvajanje, skin to skin, podoj.... da se to i moralo dogoditi
a ja? mislm da bi me trebalo hipnotizirati pa da na svjesnoj razini znam jesam li ili nisam ama baš sve tako tila
jest, one trudove sam uglavnom prespavala, pogotovo kad su se s nekih cca 8min razmaka povečali na 12min, pa sam mislila - niš od tog, opet lažnjaci
a za pravo šamaranje.. imala sam u blizini mob i sve si mislila tupo što nisi nazvala, il što sad ne zoveš hitnu, a onda opet sama sebi, ma ionak ću sad rodit..
i tak je i bilo

primjetila sam još neš
neki će mene il meni slične prozvat neodgovornima, a kad čuješ da je neka došla tako kasno u rodilište da su je jedva stigli poleć na stol/krevet (recimo, ta moja priajteljica, i još jedna sa zadkom ) i već je rodila..onda takvima čestitamo i ne smatramo ih neodgovornima a uz to i samo osoblje napomeno "uh da je takvih više"...

uostalom, i preporučuju ne trčat na prvi trud...a što se sve može dogoditi za to vrijeme...eh...

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
Nedajmibog da mene uvati kući, nebi ja znala ni bebu uhvatiti kako treba, kamoli podvezati pupčanu i sve ostalo. Tako da meni stvarno, najiskrenije, uz svo dužno poštovanje, u kućnim porodima nema ništa lijepo jer gledam iz vlastite perspektive a ja to sebi ne želim.
pretpostavljam, osim ak nisi veliki paničar, da bi najnormalnije rodila a zatim zvala hitnu il bi hitna već bila pozvana, pa bi oni podvezali i odveli vas u rodilište

shvaćam da gledaš iz svojih cipela