moja prijateljica, koja je znala za sve moje želje i nadanja i u drugoj i u trećoj trudnoći, ocjenjuje da sam ja podsvjesno toliko željela pkk i neodvajanje, skin to skin, podoj.... da se to i moralo dogoditi
a ja? mislm da bi me trebalo hipnotiziratipa da na svjesnoj razini znam jesam li ili nisam ama baš sve tako tila
jest, one trudove sam uglavnom prespavala, pogotovo kad su se s nekih cca 8min razmaka povečali na 12min, pa sam mislila - niš od tog, opet lažnjaci
a za pravo šamaranje.. imala sam u blizini mob i sve si mislila tupo što nisi nazvala, il što sad ne zoveš hitnu, a onda opet sama sebi, ma ionak ću sad rodit..
i tak je i bilo
primjetila sam još neš
neki će mene il meni slične prozvat neodgovornima, a kad čuješ da je neka došla tako kasno u rodilište da su je jedva stigli poleć na stol/krevet (recimo, ta moja priajteljica, i još jedna sa zadkom) i već je rodila..onda takvima čestitamo i ne smatramo ih neodgovornima a uz to i samo osoblje napomeno "uh da je takvih više"...
uostalom, i preporučuju ne trčat na prvi trud...a što se sve može dogoditi za to vrijeme...eh...
pretpostavljam, osim ak nisi veliki paničar, da bi najnormalnije rodila a zatim zvala hitnu il bi hitna već bila pozvana, pa bi oni podvezali i odveli vas u rodilište
shvaćam da gledaš iz svojih cipela![]()

pa da na svjesnoj razini znam jesam li ili nisam ama baš sve tako tila
) i već je rodila..onda takvima čestitamo i ne smatramo ih neodgovornima a uz to i samo osoblje napomeno "uh da je takvih više"...
Odgovori s citatom