Pokazuje rezultate 1 do 50 od 243

Tema: Karlovacko rodiliste

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Zrina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Da li mi netko može reći kako izgleda rađaona nakon onog preuređenja prije par godina? Tada sam bila u obilasku u sklopu tečaja i sjećam se otvorenih "boxova" prema onom unutrašnjem hodniku, ali su još trajali radovi. Zanima me koliko u svom "odjeljku" imaš privatnosti? Da li postoje vrata? I općenito ako netko ima friško iskustvo sa poroda iz Klc rodilišta.

Zrina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Podižem i čekam friška iskustva...

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Zrina prvotno napisa Vidi poruku
    Da li mi netko može reći kako izgleda rađaona nakon onog preuređenja prije par godina? Tada sam bila u obilasku u sklopu tečaja i sjećam se otvorenih "boxova" prema onom unutrašnjem hodniku, ali su još trajali radovi. Zanima me koliko u svom "odjeljku" imaš privatnosti? Da li postoje vrata? I općenito ako netko ima friško iskustvo sa poroda iz Klc rodilišta.
    Predrađaona i rađaona nisu uređivane. Bar ja nisam primjetila razliku (rodila 2007. i u ove godine, u veljači). Boksovi i dalje otvoreni, nema vrata.
    Sobe su sređene, uglavnom sve imaju kupaonu, po dva kreveta, televizor. Uredno je, sestre uglavnom ok. Vizita brza - jeste dobro - jeste, ok.
    Pitaj još, ne znam što bi ti još napisala. A i nije nešto friško zapravo...

Zrina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Hvala Enchi! Možeš mi reći kakvi su bili doktori na porodu? Koliko primalja vodi porod? Znam da je to ovisi o tome kako teče porod inače, ali vjerojatno se vidi osnovni "koncept".

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •