Citiraj zmaj prvotno napisa Vidi poruku
i opet ja ko papagaj
al konkretno, izrečena intervencija nit mi se svidjela nit sam ju smatrala potrebnom (zbog informiranja)
tražila sam treće mišljenje. dobila sam treće mišljenje. prihvatila treće mišljenje.
ak se to zove glasanjem, glasovala sam...
o čem se radilo - o delikatnoj situaciji-- hitni cr, da il ne. nije bio potreban.
kako to znati.......
Ok-tebi je to treće mišljenje ipak dala stručna osoba pretpostavljam, nisi sama odlučila na osnovu onog što si se informirala na netu ili tko zna gdje prije nego si došla u rodilište.
Ja jako poštujem svaku struku pa tako naravno i doktore i vjerujem da su odabrali svoj poziv iz razloga što to vole raditi i žele pomoći. I nemam traume sa poroda jer je bio sasvim u redu, nemam konkretne primjedbe na nikoga, čak si volim zamišljati da mi nije bilo tako jer sam imala sreću sa smjenama nego jer je u tom rodilištu to jednostavno tako.
Ali, birala sam u koje ću rodilište ići i znam da ne bi bilo tako da sam išla u svoje "matično" jer se još i sada nakon tri godine u tom mom rodilištu gotovo nisu pomakli sa mrtve točke. I to mi je jako žao. I zato toliko razmišljam kako to promijeniti.