-
Da se ne pretvori u mujica i dadica pa linkanje suprotnih studija... bezveze mi je govoriti. Bezveze o studiji hipotetskoj utjecaja dojenje na inteligenciju. I zato je to trnu u oku, jer ne znači ništa, a ističe se kao da je sve. Opet, niko ne vidi svoj trn u oku, a sigurna sam da ima studija ko zna kakvih koje idu i u prilog psiho-ovisnosti, pa nisu to generacija psihologa isticale.... kao rekla-kazala? Spoznaje se mijenjaju, kao i studije. Ali, ova ide kontra zdravog razuma i, po meni, ide u marketing i neuvjerljiva je.
Pa kad već pričamo da je ta poliklinika "protiv dojenja" jer je rekla da mlijeko nema nutritivne vrijednosti, "upropastit će muške" i slične gluposti itd., onda na isti način možemo "jump the gun" a propos dojenja i inteligencije.
Ako idemo istim aršinom mjerit, mislim. Ali, ko sam ja da vas uvjerim... samo pokušavam malo... dat kako to izgleda iz drugog kuta. Osim ako nećete tvrdit postoji samo jedan ispravni kut i to je taj... ovaj kako dojenje utječe na inteligenciju. A nema toga Boga koji će me uvjerit kako su to mjerili i da je to išta relevantno.
BTW, slali meni znanstvene studije da su ljudi s madežima sretniji, pa svašta nešto gluposti, koje znanstvenici moraju producirat da imaju objavljen članak.
I ne treba mi kontrastudija da vidim da je ova s madežima i sretnijim ljudima glupost, isto kao i kako IVF usijepva više vikendom ili kako clownovi uspješno utječu na embrioimplantaciju, iako je i to bila neka studija nekog izraelskog dr-a, a objavljeno je i u Geu. Ma sve da je objavljeno i u unicef-u. Treba mi moj zdrav razum za to. Po meni.
Posljednje uređivanje od ina33 : 18.10.2011. at 20:30
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma