Pokazuje rezultate 1 do 50 od 154

Tema: Fizička aktivnost nakon ET ili FET

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ja sam nekako sklona Resovoj teoriji...

VV je prije bila najuspjesnija MPO klinika u Hrvatskoj, a tamo se nakon transfera prosece do kreveta i lezi nekih 15-20 minuta jer je krevet vec potreban nekom drugom... nakon toga prosjedis ili stojis u cekaonici i po nekoliko sati dok dodjes na red dr-u, a rezultati su im bili odlicni...
    i, koliko se sjecam, u nekim vrlo uspjesnim inozemnim klinikama se nakon transfera lezi na trbuhu tak da ovo "flat on your back" i "guza u zraku" pada u vodu...

mislim...embrij nema gdje iz maternice, a da je za postizanje trudnoce kljucno mirovanje, ne bi nas bilo 6 milijardi na svijetu...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam nekako sklona Resovoj teoriji...

VV je prije bila najuspjesnija MPO klinika u Hrvatskoj, a tamo se nakon transfera prosece do kreveta i lezi nekih 15-20 minuta jer je krevet vec potreban nekom drugom... nakon toga prosjedis ili stojis u cekaonici i po nekoliko sati dok dodjes na red dr-u, a rezultati su im bili odlicni...
    i, koliko se sjecam, u nekim vrlo uspjesnim inozemnim klinikama se nakon transfera lezi na trbuhu tak da ovo "flat on your back" i "guza u zraku" pada u vodu...

mislim...embrij nema gdje iz maternice, a da je za postizanje trudnoce kljucno mirovanje, ne bi nas bilo 6 milijardi na svijetu...
    Potpisujem! Ja uopće ne mirujem, jedino ne dižem jako teške stvari i ne usisavam (rekla sam MM da se to ne smije, pa to on radi već godinama)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •