-
lidać jel te bolilo stalno ili samo kad se nekako krivo pomakneš?
Ja sam zvala sve svoje ginekologe, i svi govore isto; preforsala si se, proći će, ako bude trajalo duže dođi na pregled blablabla...sad sam na Murteru pa ne mogu, ali iskreno idem ćim dođem u DUbrovnik za 10 dana. Baš me zateže i boli ta desna strana, ne stalno, mogu ja i hodat i sve, ali kad se nekako specifično pomaknem i istegnem taj dio boli za poludit. Danas sam se opet malo preforsala pa me bolilo i dok sam hodala u šetnju. Nemam temperaturu, dobro se generalno osjećam, samo me eto to boli. Uzela sam ibuprofen 400 mg 1 puta na dan ali iskreno od toga me užasno boli glava a bol od ožiljka svejedno osjećam. Mislim da ću od toga odustat, uzmam Arnicu i Stafisagriu (tako nekako) to mi je dala homeopatica, i molim Boga da se ne pogorša do te mjere da moram na neke doktorske intervencije ili na antibiotik.
Jel mislite ako odležim 2-3-4 dana da će bit bolje? Iako fakat se trudim mirovat, ali nije moguće uz njih dvoje i pasa...uf...a tek što sam oduševljeno komentirala kako sam se super oporavila i puno brže nego prvi put i kako nisam očekivala da će to bit tako i bla bla bla....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma