Pokazuje rezultate 1 do 50 od 415

Tema: koliko često (rijetko) vodite ljubav???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

hmmmm............... čitam i kao da čitam svoj slučaj. nažalost osjecam se kao djevica...prokleto šivanje.... , bas me boli i dokle ce ???nakon 4 mjeseca !!!!
    bojim se da nikad nece više biti kao prije..šmrccc
    Posljednje uređivanje od gabica80 : 25.10.2011. at 22:50

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj gabica80 prvotno napisa Vidi poruku
    hmmmm............... čitam i kao da čitam svoj slučaj. nažalost osjecam se kao djevica...prokleto šivanje.... , bas me boli i dokle ce ???nakon 4 mjeseca !!!!
    eto i ja čitam i sve više padam u bed...imam po tom pitanju stvarno ok mm-a i začudo i libido veći nego prije trudnoće, ali "gospođa s kata niže" nije u pogonu. ne samo da se osjećam k'o djevica, nego me hvata čudan strah. naši pokušaji su već skoro 2 mj.ostali na pokušajima.neko vrijeme sam brijala kako dolje nije sve kak treba,makar dok.kaže da sve štima.
    boli,steže,pecka,...i strah me isto da šta ak više neće biti isto...
    meni je to valjda skroz psihološki,nakon poroda se osjećam baš osakaćeno...
    ima li koga da mu se situacija popravila i koliko vam je trebalo?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj gabica80 prvotno napisa Vidi poruku
    Bude se to sredilo, s vremenom, nakon nekih pola godine.... Bila sam u toj situaciji (izrezali su me do grla kad sam mlađeg sina rađala jer je išlo prije vremena i u svrhu poštede djeteta su me onako, temeljito... 22 šava ako se dobro sjećam).

Ono što mi je pomoglo bio je lubrikant (neki na bazi vode, iz ljekarne - dobila preporuku od ginekologa i još se raspitala u ljekarni). Ni danas ne znam da li je to bio placebo ili je stvarno pomoglo, ali nije važno.

Boli me kad dugo sjedim i dan danas nakon 10 godina, ali za ostale aktivnosti je u redu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •