-
Molim sve roditelje djece s dijagnozom usporen razvoj govora ili disfazija da mi pomognu skupiti što više informacija o tome kako su djeca primljena u redovne škole;na kakve probleme nailaze;kako napreduju i sl. Čini mi se da bi za našu djecu bilo jako dobro kada bi se mi udružili u nekakvu udrugu i na taj način bi bili i glasniji i brojniji pa samim tim i jači. Ne znam kako vi ali ja sam imala svakakvih problema. Npr. učiteljica inzistira da moj sin pismeno odgovara na pitanja. To je za njega nemoguća misija ukoliko mu bilo što u tom trenutku razbije koncentraciju. Odgovor na to isto pitanje zna usmeno bez problema. Zna on to i napisati ali npr. danas mu je učiteljica u bilježnicu napisala da je to pisao 90 min. Kakve to veze ima- to je dijete koje ni u kom slučaju ne bi smjeli vremenski ograničavati. Kako to objasniti našim prosvjetnim radnicima koji odmah počinju spominjati rokove i program itd. DAJTE LJUDI JAVITE SE. Puno toga možemo pokrenuti ako krenemo koordinirano u nekakvu akciju da pomognemo našoj djeci. Ovako ništa; za neke stvari su "zdravi" a opet za druge "totalno autistični ili neznam što sve ne" Oprostite na "vikanju" velikim slovima ali imam osjećaj da ovo niko ne čita a žarko želim pokrenuti stvari s mrtve točke. Pozdrav svima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma