Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: naglo povećana potrošnja struje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    MM kaže da može biti razvodni pokvaren, pogotovo ovi "pametni sa puno điđa".
    koliko znam, "pametni produžni" nema aktivnu opremu u sebi... znači, kad nema potrošača, nema ni potrošnje...

Sorci, gubitke nastale unutar kabla ne možeš ni ti ni taj tvoj električar izračunati... BTW, hladnoću kabla si mjerila na vodiču ili na izolatoru? To što je izolator hladan, može biti samo prednost...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa Vidi poruku
    koliko znam, "pametni produžni" nema aktivnu opremu u sebi... znači, kad nema potrošača, nema ni potrošnje...

Sorci, gubitke nastale unutar kabla ne možeš ni ti ni taj tvoj električar izračunati... BTW, hladnoću kabla si mjerila na vodiču ili na izolatoru? To što je izolator hladan, može biti samo prednost...
    Znači ako lampica gori crveno, on ne troši?
    Da, MM ga ostavi upaljenog čak i kada ništa nije uštekano.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa Vidi poruku

moover - na tom produžnom su mi bili komp, monitor, zvučnici, modem... navečer sam ih isključivala. dakle ni stand-by nije bio uključen. a struja se trošila - jer nisam isključivala lampicu. prema tome - moguće je.

i nismo mi niš računali (ni ja ni električar), ali mi je stavio bubu u uho. naime to je bila jedina stvar koju sam dodala - al mi nije palo na pamet da to troši struju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •