Pokazuje rezultate 1 do 50 od 156

Tema: Odlasci na informacije i roditeljiski - kud sa djecom?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

DiLala, nisam znala da si htjela samo mišljenja i iskustva koja su ista kao tvoje. Uopće nisam komentirala tvoje riječi, samo sam napisala vlastito iskustvo. Ne vidim gdje si pročitala napad na sebe. Ni spomenula te nisam.

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    DiLala, nisam znala da si htjela samo mišljenja i iskustva koja su ista kao tvoje. Uopće nisam komentirala tvoje riječi, samo sam napisala vlastito iskustvo. Ne vidim gdje si pročitala napad na sebe. Ni spomenula te nisam.
    Spomenula si kako djeci tamo nije mjesto - i to kao tvrdnju a ne kao eto samo tvoje mišljenje. Naglasila si kako se ti uvijek snađeš... ispada da je moja tvrdnja: "nemam kome ostaviti djecu" produkt moje nesnalažljivosti ili mašte.
    Ne sviđa mi se eto taj dojam koji sam stekla s tvojim rečenicama jer sam takav dojam stekla i od nastavnice. Ma najbolje je biti bezobrazan... da sam takva od početka bila sa cijelom tom pričom - uopće ne bih tu pisala i uopće joj se ne bi ispričavala. Zbog čega na kraju krajeva? Oprostite jer nemam kome ostaviti djecu? Ne znam... meni je normalno voditi ih ako se nemože drugačije, znam da većina ima puno prijatelja i rodbine ali eto kod mene je to drugačije.
    Najbolje da se onda izglasa zakon po kojem ako imaš jedno dijete i nemaš naći nikoga tko bi ti čuvao sljedeće za slučajeve roditeljskih sastanaka- ... ne znam... uvede veći porez ili zabrana rađanja dalnje djece. Karikiram...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •