moja iskustva:

možda 2,3razred OŠS....jedna učenica je full zadihana i u šoku utrčala u razred...prema njenoj priči, pratio ju je neki auto. kad je to skužila, počela je trčat preko vrtova, polja...do škole..sa ne ide rutinski cestom (tad taj dio nije još bio urban ko danas, i do škole smo dost imali..iz jednog naselja u drugo...)

cca 7razred, i jedan dečko 8razred. stane auto pored nas i čovjek kaže da će nas povest do škole, jer i on ide tamo neš obavit. ovo dvoje mojih (kolegica iz razred i stariji dečko) se premišljalo ono oćemo li , dok sam ja govorila ne ćemo, hvala, doć ćemo prerano. čovjek iz auta je blago inzistirao, mi nismo ulazili. sve to se događalo na cesti. naravno, kad smo došli do škole, tog auta nije bilo tam..niš on nije tamo obavljao...

ja. 2srednji. završila s instrukcijama. čekam pod stablom da ujak dođe po mene. prolaze auti, stane jedan. pita čovjek jesam li odavde. ja si naivno mislim kak će pitat za neki smejr il neš sl, pa odgovaram da u biti nisam, nemam blage ni za kakve ulice tu, iako stanujem u blizini. pita dalje, jel imaš vremena. ja opet si naivno mislim, sad bi on da sjednem pa mu pokažem neku ulicu, al pa rekla sam da nisam odavde, i kažem nemam. treće pitanje: a jel imaš vremena za seks?? nisam trebala ni razmišljat, rekoh Ne. i čovjek ode. moral mi vam opisat da sam se tresla ko šiba?? moga me je "ukrast" o oće... umeđu vremenu je došao i moj ujko s novim autom kojem nisam znala reg tablice. i maše on meni, a ja ne vidim od šoka..obilazim, gledam, NE VIDIM... napokon, skužim da je to on, uđem, sjednem...... od šoka nisam mogla vidjet da je to on.. koma.... i da, bila sam obućena ko strašilo, nimalo ženskasto, trenerk, muška ogromna majica...

čuvjate djecu