Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: fiksni aparatić za zube

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Donna jesi riješila šta, jesi obišla ortodonte?
    Ja sam nekidan bila kod ortodonta, moji zubi(koji nikada nisu bili skroz ravni) su se počeli micat. Uglavnom ortodontica mi je rekla kako će to sve skupa završit i definitivno sam odlučila stavit aparat.
    E sad jedina dvojba koju ja imam je cijena,idealno rješenje bi koštalo 14000 manje idealno 8000,00, još uvijek mi je puno. Sada skupljam info o svim mogućim ortodontima u okolici, navodno ima neki jako povoljan u Đakovu.

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    Sada skupljam info o svim mogućim ortodontima u okolici, navodno ima neki jako povoljan u Đakovu.
    vodi računa o udaljenosti, ja sam imala početnu računicu da ću kod ortodonta na kontrolu ići svakih 6 tjedana i mislila sam otići kod povoljnijeg 200 km udaljenog, nakraju sam ipak izabrala bližeg i ispalo mi je bolje jer mi je kontrola svakih 6 tjedana bila samo prvih 3 puta (+ dodatni posjet jer mi je pala jedna bravica), pa smo skratili na 4 tjedna, a trenutno sam na 3 tjedna.
    ovo je "zlu ne trebalo" savjet, možda si već sve ukalkulirala

Zrina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

[QUOTE=Kosjenka;1993132]Ja sam nekidan bila kod ortodonta, moji zubi(koji nikada nisu bili skroz ravni) su se počeli micat. Uglavnom ortodontica mi je rekla kako će to sve skupa završit i definitivno sam odlučila stavit aparat.
    [QUOTE]

Na koji su se način počeli micati i što predviđa tvoja ortodontica?
    Ja sam sa 20 godina izvadila jedinicu dolje i stavila fiksni aparat da se ostali zubi "poslože" (prije toga sam izvadila i sva četiri umnjaka). Nakon 10 godina su se svi zubi vratili na prijašnja mjesta i opet su svi krivi.
    Posljednje uređivanje od Zrina : 28.10.2011. at 13:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •