M@tt sretno! jesam ti rekla da ćete dobiti gonale idući put..
samo nek sve bude dobro!
Cranberry ja sam kao i ti s Decapaptylom prošla s hiperom a Superfact mali hiper isto kao i ti nakon transfera buknem..zapravo sve mi počne već nakon punkcije..
imala sam kao i ti
1ivf klomić 3js 1ET
2IVF 9JS 3ET ali beta uvijek 0...
idem opet ne znam hoću li sad u 11.mj ili tek u 2 nakon skijanja..
ne odustajem od dr.L..
moj postupak je odgođen ,razlog cista na desnom jajniku veličine 18mm,nadam se da če nestati do sledečeg ciklusa,svima želim uspjeha mene to stalno zaobilazi polako pucam po šavovima,
jo baš mi je žao... a jel ti cista od postupaka ili inače imaš?
drži se idući mjesec je tvoj!
Bokic! Ja sam skroz nova u ovim temama a vidim da smo sve ovdje slicnih sudbina osim sto sam ja na samom pocetku... Imam 40 god a suprug 37 i vec se duuugo trudimo oko bebice ali- nista. Razmisljamo o IVF vec neko vrijeme ali smo se iz mjeseca u mjesec nadali da cemo ipak uspjeti bez pomoci...izgleda da ne ide a mi samo gubimo vrijeme... Vidim da ste sve tu uglavnom prave trudilice s velikim znanjem i iskustvom (nazalost) u tome pa bi vas zamolila da mi kazete kako uopce krenuti u sve to, koji je "put"? Nazvati i naruciti se na razgovor...s kojim nalazima i sl.? Imaju li neki "uvijeti" koje treba zadovoljiti?
kao prvo pozdrav i da što prije nas napustiš i preseliš se na trudnički forum,nažalost jako nas je puno koje imamo itekakvo iskustvo,najprije trebaš obaviti osnovne pretrage za tebe papa-test,cervikalni brisevi,hormoni od3-5 dana ciklusa i 21 dan ciklusa progesteron,prohodnost jajovoda,a za tvog dragog spermiogram,onda izabereš si kliniku i doktora kod kojeg čete iči u postupak i odete na prve konsultacije,svi ovi nalazi su brzo gotovi tako da več ovaj mjesec možeš posjetiti nekoga od mpo doktora,ako idete u državni centar onda svaka bolnica ima drugu politiku naručivanja kod nekih se čeka dugo a kod nekih dođeš relativno brzo na red,ako pak se odlučite za privatnu onda to ide znatno brže,nadam se da sam ti barem malo pomogla sretno
spodoba ja inače nisam nikada imala ciste,a na tom desnom jajniku nemam jajovoda,cista nije velika niti je zabrinjavajuća jer dr. kaže puknit če za koji dan ja sam sama predložila da se odgodi postupak za sljedeči mjesec jer nisam htjela forsirati i tjerati nešto na silu ovako idem pred mengu opet na uzv kod njega i onda vidjet čemo jeli je pukla i idemo u postupak ,nadam se da če puknuti i da neče više praviti probleme![]()
Hvala vam na dobrodoslici, bas sam sretna da sam vas nasla na forumima. Mi bi rado zaobisli drzavne klinike bas zbog tog cekanja i narucivanja. Vidim da ste tu sve uglavnon kod istog doktora, pa imate li kakvu preporuku?
Pozdrav drage moje hrabre zenice,jako dugo vas citam,i puno ste nam pomogle svojim savijetima,i napokon sam se odlucila pridruziti ,ja vam imam 26 god.dragi 25.god.Nas problem se zove asthenozoospermija,i ovaj mjesec krecemo u postupak kod dr.L,nakon 2 god. neuspjesne kucne radinosti.Svima Vam zelim jakooo puno srece u Vasim postupcim ,meni je takoder prosli mj.postupak odgoden zbog ciste na obadva jajnika,i hvala Bogu jucer sam bila na pregledu i dobili smo zeleno svjetlo.
,Sve Vas puno ljubim.
Elena85, dobrodošla! I čim prije otišla na temu MPO trudnoća nakon svegaZa dr L mogu reći samo najbolje...kao liječnika i kao osobu. Zahvaljujući njemu, mi čekamo našu mrvicu!
![]()
snjeska40, mislim da bi bilo dobro da nam se pridruzis u klubu 39+. No hard feelings ali tamo ces sigurno dobiti puno dobrih savjeta. Sto se tice izbora privatnika postoje dvije opcije: ili dr L ili dr R iako bih rekla da koke u nasim godinama vise idu kod dr.R.
Drakica hvala ti na dobrodoslici,i cestitam na bebici,drago mi je da vam je uspjelo.
Sa doktorom sam i ja ostala odusevljena vec nakon prvih konzultacija ,predivna osoba,nadam se da ce i kod nas brzo biti rezultata.![]()
cure imam pitanje a vas koje ste već dugo u svemu.. ja sam zdrava muž ima astenozoosp.
ali nije mi jasno.. ako dođe do oplodnje i transfera zašto mi bebice ne ostaju nikako i nikako ..
jel moguće da je to samo bed luck..???
možda bi trebala napraviti neke dodatne pretrage ,nije da slutim ali možda i ti imaš neki problem,pa zato ne dolazi do implantacije odi si pogledaj malo temu imunološke pretrage pročitaj pa sama odlući dali bi trebala šta još napraviti.pozz
ma prošla sam sve žive hormonske pretrage , hycosi prohodnost jajovoda.. ne znam više šta sve ne..i sve je uvijek bilo u redu..
a gledam žene sa hrpom problema uspjevaju, pa mi to nikako nije jasno..
Pozdrav svima! trebam pomoć! znam da sam negdje procitala tu informaciju, ali više nisam sigurna. sutra trebam uzeti gonal i cetrotide. mogu li ih uzeti istovremeno ili mora biti neki vremenski razmak između te dvije injekcije ( naravno svaka injekcija posebno ). zaboravila pitati dr. Hvala
Evo ga, vratili se od dr. L. Draga ima 6 folikula. Što nam se čini malo s obzirom da je s klomićima ima 4, a eto sad s gonalima 6 komada. U ponedjeljak punkcija....
Držite palčeve...
M@tt, možda je malo obzirom na godine, al nije malo jer i tako oplođuju samo 3! Sretno i javljaj kako ide (brzo ćeš se preseliti na temu Nakon transfera).
Applepie rekla bih da možeš jednu za drugom, no javit će se sigurno netko tko je imao istu kombinaciju. Mislim da nema problema što se pikaju zajedno - bitno je samo da svaki dan pikanje bude u isto vrijeme.
Applepie ne treba razmak, sretno!
Hvala vam Tonili i Charlie!!!!!!
applepie sretno dalje! Slobodno nas malo izvjesti gdje si i kako ide![]()
Evo prva punkcija kod dr. l gotova.
Jel to on ima novog biologa? Prosli put sam vidio gospodu (Lana ak se ne varam), a danas je bio neki novi gospodin....
Kako je prošlo? Koliko stanica?
To nije biolog nego tehničar iliti medicinski brat, ako je to onaj na kojeg ja mislim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gabi, kaže se laborant, al i tehničar je ok naziv, da, to bi trebao biti on.
Marenikad nisam sigurna kako ga ispravno nazvati
Sent from my iPhone using Tapatalk
m@tt sretno .. ja sam imala 10 js ali bolje ovako 6 pravih i kvalitetnih..
onaj gospodin im je tamo pomoć , predivan je čovjek i radi s doktorom već 20 godina..
5 komada ipak na kraju... Eto draga hrabro podnesla to. Na kraju rekla da punkcija manje boli od hsg-a...
Transfer preksutra ili cetvrtak.
Eto...
matt sretno tebi i dragoj~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kakva je situacija kod dr. L? Jel velika gužva?
Curke moje (i decki ) danas sam bila kod dr L. na pregledu trebali bi krenuti ovaj tj.u prvi postupak ali opet se vratila cista ,koju je dr.danas punktirao i dobila sam duphaston tabletice,pitanje je dali se cista sad opet moze pojaviti u postupku jer smo prosli put sve prekinuli 7 dc,pa me sad to brine,da se opet ne pojavi,ako netko ima iskustva s tim blesacama...![]()
M@tt sretno još jednom.. draga ti je podnijela veliku bol i stres u duši .. budi uz nju i voli je..
nadam se da su budu lijepo oplodile i da će budu primile čvrsto uz svoju mamicu..![]()
Bravo M@tt sretno !! nek samo ostanu bebice kod svoje mamice! koliko ih vraćaju ?
Da 3. Dan. Draga na kraju nije od uzbudenja preko telefona pitala kolko ih se oplodilo... Ali sva 3 namjeravamo vratiti pa da se barem jedan primi...![]()
Hvala cure