Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 68

Tema: Beba od dva mjeseca još nije bila kod liječnika

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno Beba od dva mjeseca još nije bila kod liječnika

Moj M. je upravo napunio dva mjeseca i još uvijek nije bio na pregledu kod liječnika. Naime, imamo velikih problema s prijavom djeteta jer nemamo vlasnički list od stana jer je u tijeku uknjižba. Bili smo već 5 puta na policiji objašnjavali situaciju, molili da nešto učine jer treba kod liječnika. Na HZZO-u naravno ni čuti za prijavljivanje djeteta bez prijave na policiju. Uspijeli smo sada nekako riješiti da nam dođe policijska patrola doma, da vidi da li stvarno živimo tu, ispita susjede i onda nam izda neko riješenje za prijavu djeteta. Za to treba čekati mjesec dana, iako smo ih molili da ubrzaju postupak zbog bebana, ali naravno naša birokracija ne poznaje tu riječ...

Dok nam je dolazila patronažna objasnili smo joj sve (DA, to traje od tada ), rekla je da ne brinemo, da ne mora dijete ići na pregled do prvog cijepljenja tj dok ne napuni dva mjeseca jer lijepo napreduje, zdrav je, miran itd. Bio je dugo žut pa sam išla moliti doktoricu u dom zdravlja koji nam je kraj kuće, gdje sam i ja prijavljena, da ga samo pogleda jeli sve u redu. Ona naravno nije htjela, iako sam joj objasnila situaciju, jer neće ona raditi besplatno, optužila me da je pokušavam prevariti, da mogu tako onda i godinu dana odugovlačiti prijavu. Kad sam joj suznih očiju ponudila platiti ako treba, samo ga je pogledala i rekla da nije strašno žut, da je sve u redu i da se vidimo na cijepljenju kad riješim papire.

Uglavnom, papiri još nisu riješeni, ne našom krivicom nego zbog sporosti birokracije, cijepljenje mi se ne čini toliko nužno da bude u dan točno kad napuni dva mjeseca. Zdrav je, lijepo jede i spava, raste, lijepo je bucmast, samo mu nekad nosić bude malo začepljen, pa mu svakih par dana moram čistiti. To još od bolnice tako (ima bijele sline), rekli su nam da je to od hormona.

Mene zanima da li je nužno voditi dijete na kontrolni pregled ako mu nije ništa, jer zbilja nemamo novaca za privatnika, a čula sam da je jako skup, još da ga on tamo cijepi, to bi nas došlo preko 500 kn koje nemamo. Nakon što me prethodno navedena pedijatrica napala nemam snage ići moliti neku drugu. Da li ugrožavam svoje dijete ako ga na prvi pregled odvedem tek s tri mjeseca kad se papiri riješe? To naravno neću dozvoliti, posudit ćemo onda od nekog novac za privatnika. Što se uopće gleda na tim prvim pregledima?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Rivendell, ne znam da li griješim, ali mislim da pedijatri moraju primiti bebu na pregled bez obzira što trenutno nema knjižicu.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pa ti si negdje prijavljena, točno? Prijavi ga na sadašnju adresu i onda preseli kada riješite papire. Ili na očevu adresu.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

I ja mislim, ali samo ako je nešto, a njemu nije ništa osim što se treba cijepiti i što bih ja bolje spavala da sam sigurna da je potpuno zdrav.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Cathy, istina. Ali naše prebivalište je skoro 700 km od ZG-a gdje smo sada. Kako s bebom putovati toliko daleko? A tu je opet i pitanje novca za put kojeg zbilja nemamo.

Mene zapravo zanima da li su ti pregledi nužni (cijepljenje ne smatram nužnim), što se na njima radi, jer ako jesu, kao što rekoh, snaći ćemo se nekako za novac.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa odi kod privatnog pedijatra, pregled kod našeg je oko 150 kn.
    Nije bitno što nema prijavu , a jeftinije je od puta od 700 km.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Za cijepljenje ne moraš žuriti, ali dobro bi bilo da doktorica pregleda sve ostalo. Novorođenče moraju primiti na maminu knjižicu. Imaš i rodni list, zar ne?
    Raspitaj se kod patronažne, negdje mora biti omogućen pregled. Kod nas je pregled 150 kuna, cjepljenje ne trebaš privatno obaviti.
    Nadam se da će ti netko reći i za zagrebačke cijene.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Imam rodni list, patronažna mi je rekla da je ta doktorica koja me otpilila dobra i da će nas sigurno primiti pa nije... I mene zanimaju zagrebačke cijene. Koliko sam se raspitivala nisu baš 150 kn

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

dok nema svoju beba ide na maminu zdravstvenu i pedijatar ga mora primiti

big milky mum avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

a u bolnici di si rodila? ne bi te primili? ili bi pa bi naplatili?

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Rodila u Rijeci...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ti pregledi nisu nužni, već služe kao savjetovalište i usmjeravanje drugim specijalistima ako postoji potreba (a to vidi pedijatar na tim kontrolama).
    Posljednje uređivanje od sirius : 01.11.2011. at 19:46

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

a svasta,ja sam bila 3-4 puta na nesretnim vaganjima i pregledu dok nisam rijesila bebinu prijavu bez ikakvih problema!
    (mom poslodavcu je trebalo 100god,teta koja to inace radi je bila na GO itd...)...bas su me danas zvali da joj je stigla zdravstvena iskaznica,dosad sam setala s onim plavim obrascem...

ali ja sam imala problema sa prijavom na trenutnu adresu jer mi svekar nema vlastovnicu za kucu pa su me sa MUP-a par puta vracali ali nakraju su prihvatili neku katastarsku potvrdu/izvod iz kojih se vidi tko je vlasnik parcele,tako nesto....zar nemate neki drugi dokument na temelju kojeg bi se to moglo odmah rijesit?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne mogu shvatiti birokraciju
    a moram priznati da ne mogu shvatiti ni tu pedijatricu
    istina je da neki pacijenti muljaju, dođu kod dr. da će se prijaviti, uzmu uputnice, recepte, pa se više ne vrate
    ali ovo je nešto drugo

sa cijepljenjem možeš malo zakasniti
    i vjerovatno je s djetetom sve super, i pregled mu nije neophodan, ali ja bi ipak bila mirnija da dijete pregleda netko stručan, da vidi na nema nekih odstupanja u normalnom razvoju
    možeš probati u rodilištu, objasniti situaciju i zamoliti da ti ga pregledaju

edit naknadno vidjela da si rodila u Ri
    Posljednje uređivanje od aleksandra70vanja : 01.11.2011. at 19:54

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ako imaš plavi papir znači da je dijete prijavljeno, samo ti nije gotova zdravstvena, ja nemam ni to... Jedini dokument na osnovu kojeg se može odmah riješiti je vlasnički list, papiri predani u prvom mjesecu, još nije gotov. kaže teta na gruntovnici da može biti za 3 dana, 3 mjeseca ili 3 godine...

Sad čekamo tu policijsku patrolu da nam zakuca na vrata... BTW zasad skulirana, u malim mjestima bi ti to napravili, išla i ja tako dok sam živjela na jugu, naknadno se prijaviš, sve ide na povjerenje, a u velikom gradu nitko nikom ne vjeruje.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa mi smo se prijavili na niovoj adresi dok nismo imali vlasnički list ?? Zar nije dovoljan kupoprodajni ugovor?

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

ne daju... probali, išli već 5 puta molit da nam se smiluju. imamo kupoprodajni i tabularnu izjavu, ali ne daju...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    ne daju... probali, išli već 5 puta molit da nam se smiluju. imamo kupoprodajni i tabularnu izjavu, ali ne daju...
    A jel imate nekoga u Zagrebu kod koga bi se mogli prijaviti privremeno (uvijek zaboravim jel to boravište ili prebivalište). Ono što radiš kada si duže vrijeme u drugom gradu a ne mijenjaš dokumente.

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Naš pedijatar je bio na go kad je malac imao 2 mj, pa smo cijepljenje započeli s 3 mj. Ped je rekao da je svejedno hoće li cijepljenje biti započeto s 2 ili 3 mj.

Možda na gruntovnici mogu izdati neku potvrdu da je slučaj u rješavanju? Da li ste pisali požurnicu? Da ga možda prijavi stari vlasnik stana?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ne može Vas MUP odbiti zato što nemate vlasnički list. To je sigurno i provjereno, a plus toga na njihovim stranicama piše:

Kao dokaz kojim se potkrepljuju činjenice na kojima stranka temelji svoj zahtjev za prijavu ili odjavu prebivališta ili prijavu uobičajenog boravišta ili promjenu adrese stanovanja, može se priložiti:

• vlasnički list nekretnine u kojoj se prijavljuje prebivalište
    • ugovor o kupoprodaji nekretnine u kojoj se prijavljuje prebivalište i dokaz o izvršenoj isplati dogovorene cijene - tabularnu ispravu i/ili zapisnik o primopredaji nekretnine (naime, ovisno o okolnostima pojedinog slučaja ponekad se traži samo tabularna isprava, ponekad zapisnik o primopredaji nekretnine, a ponekad i jedno i drugo)
    • ugovor o najmu (ovjeren kod javnog bilježnika) nekretnine u kojoj se prijavljuje prebivalište
    • izjava stanodavca tj. vlasnika stana o suglasnosti za prijavu dana pred službenikom kod kojeg se podnosi zahtjev ili ovjerena kod javnog bilježnika.
    Ako najmodavac odnosno stanodavac nije prijavljen po osnovi vlasništva na adresi nekretnine koju daje u najam odnosno za koju daje suglasnost za prijavu prebivališta drugoj osobi, mora priložiti dokaz o vlasništvu nekretnine.

Osim toga, ako ste papire na gruntovnicu predali u siječnju, trebali ste već davno dobiti rješenje, ako su svi papiri u redu.

Tako da na MUP i kod nekog od sefova + požurnicu na zemljišne knjige.

Posljednje uređivanje od toma_06 : 01.11.2011. at 21:03

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    A jel imate nekoga u Zagrebu kod koga bi se mogli prijaviti privremeno (uvijek zaboravim jel to boravište ili prebivalište). Ono što radiš kada si duže vrijeme u drugom gradu a ne mijenjaš dokumente.
    to je boravište, ne daju bebu na boravište prijaviti, samo na prebivalište

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj MarijaP prvotno napisa Vidi poruku
    Možda na gruntovnici mogu izdati neku potvrdu da je slučaj u rješavanju? Da li ste pisali požurnicu? Da ga možda prijavi stari vlasnik stana?
    dobili potvrdu, ne daju ni s njom. ne može nas prijaviti stari vlasnik, jer nakon potpisivanja ugovora i isplate on više nije vlasnik

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

ne znam jesmo mi neki poseban slučaj, ali sve smo to probali, ali tete u policiji NE DAJU! imamo kupoprodajni, imamo tabularnu, imamo riješenje o etažiranju, imamo potvrdu da je postupak u tijeku, ništa ne pali bez vlasničkog... Zato nam se i odvuklo toliko jer bi svaki puta rekli još samo ovo pa ćemo vas prijaviti, mi donesemo, oni promjene priču.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ne znam jesmo mi neki poseban slučaj, ali sve smo to probali, ali tete u policiji NE DAJU! imamo kupoprodajni, imamo tabularnu, imamo riješenje o etažiranju, imamo potvrdu da je postupak u tijeku, ništa ne pali bez vlasničkog... Zato nam se i odvuklo toliko jer bi svaki puta rekli još samo ovo pa ćemo vas prijaviti, mi donesemo, oni promjene priču.
    Pa traži šefa i digni dreku.

Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ako imaš plavi papir znači da je dijete prijavljeno, samo ti nije gotova zdravstvena, ja nemam ni to...
    Ja sam imala ogromnu zavrzlamu i O. je išla na pregled kod pedijatra s mojom zdravstvenom... dugo nismo mogli srediti prijavu. Savjetovala sam se s pravnikom u HZZOu (telefonski) i on mi je rekao da pedijatar mora primiti bebu na pregled temeljem mog osiguranja. Ako želiš, javi se na PP i poslat ću ti ime moje pedijatrice, sestra je super i kuži sve te zavrzlame.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Očito ste neki posebni slučaj, jer nije istina da moraš imati vlasnički list, dovoljan je kupoprodajni ugovor. Mi smo J. prijavili s rješenjem o nasljeđivanju stana iza pokojnog oca koji isto još nema vlasnički list nego samo kupoprodajni ugovor i nitko u Petrinjskoj nije radio problem. Traži šefa, digni buku, reci da ugrožavaju tvoje dijete, zaprijeti novinarima i da vidiš u sekundi će ti dijete biti prijavljeno.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ja sam oboje djece odvela na prvi pregled kod odabrane pedijatrice na osnovu moje zdravstvene iskaznice. i nije bilo nikakvih suvišnih ni pitanja ni problema. pregledala je dijete i podatke prepisala s moje zdravstvene iskaznice. mogli smo po tome biti prijavljeni i u zanzibaru.

a što se tiče cijepljenja stvarno se ne trebaš žurit, nigdje ti neće pobjeći. ja sam s oboje poprilično kasnila.
    evo i sad s malim kasnim. trebao se cijepiti u svibnju, pa mi je nešto iskrsnilo, pa došlo ljeto, pa jesen, pa šmrkavica i sad mi se nekako i ne ide. sve danas ću-sutra ću.

big milky mum avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

buka i novine! ako ne ide na lijepi način

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj jgrizan prvotno napisa Vidi poruku
    dok nema svoju beba ide na maminu zdravstvenu i pedijatar ga mora primiti
    To vrijedi samo za djecu do starosti 30 dana, ne dulje... provjereno!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ok, ja bhi digla dreku na MUP-u svakako, ali stvarno ne razumijem što tako dugo trea ovim na gruntovnici da upišu novog vlasnika na vlasnički, pa to ne traje toliko. Osim ako nije neki veliki probčem u pitanju!. Fakat ne kužim!

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

meni ovaj slučaj uopće nije jasan. koliko znam ne veže se zdravstveno osiguranje uz prebivalište nego uz posao. dakle dijete će biti osigurano preko tebe ili preko oca i dok ne bude imalo vlastitu knjižicu ti ga možeš odvesti preko svoje. ja sam svoje oboje djece vodila kod pedijatra sa oko 2 tjedna života, prvo na vaganje, a drugo na kontrolu zbog ifekcije pri porodu i još je dobio uputnicu za vađenje krvi, sve preko moje knjižice. jel imaš ti svoju knjižicu?

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Ok, ja bhi digla dreku na MUP-u svakako, ali stvarno ne razumijem što tako dugo trea ovim na gruntovnici da upišu novog vlasnika na vlasnički, pa to ne traje toliko. Osim ako nije neki veliki probčem u pitanju!. Fakat ne kužim!
    Ana, ja čekam 6 godina na temelju darovnog ugovora upis. I rješenje su donijeli da će to napraviti ali nikak da napišu... Fakat ne kužim ni ja, fala bogu kaj mi nije hitno...

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
    meni ovaj slučaj uopće nije jasan. koliko znam ne veže se zdravstveno osiguranje uz prebivalište nego uz posao. dakle dijete će biti osigurano preko tebe ili preko oca i dok ne bude imalo vlastitu knjižicu ti ga možeš odvesti preko svoje. ja sam svoje oboje djece vodila kod pedijatra sa oko 2 tjedna života, prvo na vaganje, a drugo na kontrolu zbog ifekcije pri porodu i još je dobio uputnicu za vađenje krvi, sve preko moje knjižice. jel imaš ti svoju knjižicu?
    Pa nije to slučaj samo s njom, svima za zdravstvenu knjižicu za dijete treba prijava prebivališta, kaj se sad čudite svi, zaboravili ste ili...?! Napominjem opet: na roditeljevu knjižicu dijete može ići DO 30 dana života, dalje više ne (na žalost), a njeno dijete ima 2 mj.!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo se svi uredno prijavili u MUPu u Zagrebu na temelju tabularne izjave i bez vlasničkog lista (isto u postupku).

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ja sam s malim išla kod pedijatrice kad je on bio star 10 dana, nikakve papire nije tražila, samo papire iz rodilišta i odmah su ga uveli kao svojeg pacijenta. Kad smo došli s više od mjesec dana još nisu stigli papiri, a ja sam zaboravila ponijeti bilo kakvu potvrdu da je beba prijavljena, pa ništa nisu tražili, vjerojatno bi mogla naletjeti i na neku uviđavniju pedijatricu.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ovo je da ti pamet stane i da ti srce pukne
    e je*em ti sustav da ti je*em!

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja i muž živimo kod njegovih i imaju kupoprodajni.to je dovoljno bilo da se ja prijavim na tu adresu, i dijete.rekli su u policiji da donesemo bilo koji dokument.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I mi smo se prije par godina prijavili svi samo na temelju kupoprodajnog ugovora, vl. list zbog raznih zavrzlama nismo mogli dobiti do nedavno. Možda se nešto promijenilo iako ne vjerujem. Isprintaj si ovo što je naveo toma_06 i probaj, sretno!

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ljudi hvala na savjetima, ali sve smo to već probali. Rekli su da je boravište da bi dali, ali prebivalište ne može. Išli smo i kod šefova moliti, NE DAJU. Možda su postrožili sada, jer se sjećam da smo i mi prije par godina na osnovu kupoprodajnog napravili prijavu kod mojih. Najjači mi je taj dio da će mi sada policija doći na vrata kako bi potvrdili da mi zaista tu živimo, i moraju i susjede ispitati kao svjedoke. Koji apsurd!

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da li daješ bebi D3 kapi? To se daje od prvog mjeseca.
    Neka neurološka stanaj se probvjeravaju kada je beba mala, mislim do 3 miseca a posli s ene mogu vidjeti, zato trebaš otići kod doktora. To što se tebi čini da je sve ok, ne znači da je. Nadajmo se da je sve dobro sa malcem. Da li ti ga je bar patronažna izvagala da vidiš koliko je dobio?
    Pedijatricu možeš prijaviti na bijeli telefon u ministarstvu zdravstva, dužna te je primiti.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

a da se bilo što dogodi... rekli bi kako su roditelji zanemarili dijete.
    strava!

Rivendell, ja vjerujem kako je s malenim sve u redu, ali ovo je stvarno previše i treba nekako reagirati.
    Ako hoćeš novinare (makar anonimno), samo reci.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ovo bi definitivno trebalo dati u novine, jer ako su postrožili, a u Zagrebu je na desetke tisuća stanova koji imaju nesređene papire i još uvijek nemaju ljudi vlasničke listove, to znači da bi onda uskoro moglo biti i jako puno ovakvih slučajeva.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

u međuvremenu, prijavi se s djetetom kod bilo koga tko ima uredne papire
    ako se muž i ti dobro tempirate (u večernjim satima), sve može biti gotovo za pola sata

pa ćete se lako poslije prebaciti

mi smo se isto prijavljivali i odjavljivali barem 5-6 puta

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

jesi šta uspjela riješiti?

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

draga moja koja su to g...
    moja E kada je imala dva tjedna nije bila prijavljena ,dobila je koznu bolest isli smo pedijatrici koja nas je PRIMALA bez knjizice i jos nas poslala na pregled u bolnicu gdje su nas pregledali bez a onda na kraju ostali u bolnici 5dana bez knjizice ,sve je islo preko moje...i NITKO u ni jednom trenutku nije spomenuo nista u vezi toga...

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Evo drage moje, dijete jučer napunilo 3 mjeseca još se nitko nije pojavio, a bio je kao ŽURNI postupak zbog malog. Zvala sve moguće brojeve, pola ih se ne javlja nitko, a ovi što se jave tvrde da nije njihov posao. U Petrinjskoj tvrde da su poslali faks ovima u postaju i da ne mogu ništa više učiniti. Zamolila sam ih da probaju još jednom...
    Išla danas i do postaje, naravno da tog koji je zadužen za terenske provjere nema, a ostali naravno da pojma nemaju...
    Rekli su mi da će doći u roku mjesec dana najkasnije, a kako je hitni postupak da bi mogli i prije. Prošlo je mjesec i 5 dana.

Stvarno ne znam što činiti, jer ovaj naš sustav nikako da se pokrene. Sreća da djetetu ništa nije bilo do sada, što ne mijenja činjenicu da još nema ni JMBG.

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

na stranu ovo sa prijavom...
    Da li si ti dite nosila pedijatru, to je najvažnije, pregled kukova, vitamin D itd...

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Komu da ga nosim kad neće nitko da ga primi! Sustav me znači tjera da ga vodim kod privatnika za kojeg stvarno nemam novaca.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja bih to već odavno rješavala novinarima.

Tomy avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Strašno mi je ovo čitati, ali su ovakve situacije očito "pod normalno" u našem društvu, mi smo ti isto imali cirkuse s prijavom, samo što nismo imali ovih problema s pedijatrom, ali smo i malac i ja bili 9 mj. bez prebivališta...da, i to je moguće...naime, za prijavu prebivališta traže te da se odjaviš s ranijeg što smo mi i napravili, no, budući da suprugovi roditelji, na čiju adresu smo se prijavljivali, žive u stanu koji je vlasništvo Grada-treba i suglasnost grada. Nju nikad nismo dočekali pa su nas prijavili po službenoj dužnosti... bila je i ta terenska provjera, samo da kažem da nas uopće nije bilo doma kad su došli nego su pitali susjede da li mi tamo živimo i na temelju toga napravili zapisnik, ma...ne moram ti ni reći kaj nam se sve izdogađalo u tih 9 mj.-eto, baš tada ja imala saobraćajku i to u Vodicama

malo sam off topic, ali želim ti reći da se naoružaš strpljenjem i čeličnim živcima i da i dalje budeš uporna u zivkanju, bez tog sve sporije ide...

jedino što u cijeloj priči ispašta bebač...

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •