Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Preporuka za kuću za zimovanje u Lici

habibi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Preporuka za kuću za zimovanje u Lici

Trebam vaše preporuke za najam kuće za zimovanje u Lici s lijepim okolišem za zimske radosti. Bilo bi nas 3 obitelji s djecom. bilo bi dobro da svaka obitelj ima svoj prostor za spavanje i higijenu i da postoji neki zajednički prostor za boravak i druženje. Znate li za nešto takvo?

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

http://www.jelovklanac.com/hr/smjestaj/smjestaj/

za svaku preporuku! a i odgovara vašim zahtjevima

http://www.travel-tourist.com/obj3680-pic1_ba.htm
    mi smo ovdje čekali novu, ali s društvom bez djece, ne znam zašto piše 4+1 jer u kući postoji mislim 1o ležajeva u 3 sobe, dvije u potkrovlju, jedna u prizemlju i dvije kupaonice, i veliki dnevni boravak (tu je i kutna na razvlačenje) sa kuhinjom na 1. katu, priroda je super, u blizini je sanjkalište i neko manje skijalište a i bjelolasica također
    priroda je fenomenalna, pogotovo kad ima snijega

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

a ja tražim preporuku za mjesto za zimovanje u lici/gorskom kotaru - da ima nekih aktivnosti - jahanje možda ili nešto drugo? pa da krenem u potragu za kućama...
    Posljednje uređivanje od kudri : 02.11.2011. at 12:03

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ja mogu preporučiti jednu kuću u zaselku kod Slunja. Apsolutno je prekrasno. Mir, tišina, šum Korane u daljini. Mislim da ima dvije kupaone, grijanje je centralno, ima kamin unutra i vani, ogromna livada za trčanje... Možemo na pp, ako te zanima.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I vidjela sam na Kupime.hr ponudu za najam obiteljske kuce u Gorskom Kotaru danas, HTH.

habibi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.jelovklanac.com/hr/smjestaj/smjestaj/

za svaku preporuku! a i odgovara vašim zahtjevima

http://www.travel-tourist.com/obj3680-pic1_ba.htm
    mi smo ovdje čekali novu, ali s društvom bez djece, ne znam zašto piše 4+1 jer u kući postoji mislim 1o ležajeva u 3 sobe, dvije u potkrovlju, jedna u prizemlju i dvije kupaonice, i veliki dnevni boravak (tu je i kutna na razvlačenje) sa kuhinjom na 1. katu, priroda je super, u blizini je sanjkalište i neko manje skijalište a i bjelolasica također
    priroda je fenomenalna, pogotovo kad ima snijega
    ajme! ovaj jelov klanac izgleda mrak, savršeno! jeste bili tamo? je li skupo?

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Joj i mene zanima ovaj Jelov Klanac,ponajprije cijena, na netu nema ništa ili ja ne znam naći..

please info!

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

cure, pošaljite im upit
    nisam osobno bila tamo ali znam da su iskustva pozitivna
    ja sam slala upit za novu godinu,ali bilo je već u listopadu rezervirano
    ne sjećam se koja je cifra ali što se nove godine tiće nije bilo puno skuplje nego kuća na onom drugom linku koja nije ni upola tako lijepo uređena a bila je 1000 eura za tri noćenja za 10 osoba

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Momak i ja bi voljeli provesti par dana negdje tu po Lici, i naravno, što povoljnije proći. Ako imate kakvih preporuka za nekakav mali ugodni privatni smještaj, bilo bi super. Zamišljamo nekakvu kućicu ili apartmančić na više osamljenom mjestu, možda neko dražesno selce (ne baš sad i neka zabit Bogu iza nogu).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •