Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: Poliklinika Nola

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Doktorica Nola je MM-u prije nekolilko godina, još u Vinogradskoj, uklanjala madež na leđima, i to je napravljeno jako loše. Srećom da je muško i da su leđa, jer je ožiljak jako velik i ružan, puno veći nego što je bio madež, zapravo se nakon skidanja konaca sve rascvjetalo.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Doktorica Nola je MM-u prije nekolilko godina, još u Vinogradskoj, uklanjala madež na leđima, i to je napravljeno jako loše. Srećom da je muško i da su leđa, jer je ožiljak jako velik i ružan, puno veći nego što je bio madež, zapravo se nakon skidanja konaca sve rascvjetalo.
    Vezano za madeže na leđima, navodno su na leđima najgori rezultati, dok su najbolji na trbuhu i licu. Mene je operirao isti čovjek - na trbuhu jedva vidljivo, na leđima takve rascvjetale strukture koje kad su mi med. sestre neke gledale su pitale šta vam je ovo???? Dr. mi je objasnio o čemu se radi. Te rascvjetale strukture malo izgube boju nakon godinu-dvije, a da nisam skidala zbog med. razloga, ne bih se nikad, gledajući samo svoja leđa, odlučila imat takve "frankenštajnske vezove" na licu. Trbuh - isti čovjek, isti konac - sasvim druga priča.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •