Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Ogovaranje na radnom mjestu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas znaju krenuti žalopojke na ovog ili onog, zbog ovog ili onog problema, ja tada skupim zainteresirane strane i kažem ajmo pred svima-ko je kome šta rekao, zašto i zbog čega i koje je rješenje...ta taktika sve na otvoreno-ko što su cure rekle-zaista pali, i sve se brzo rješava, a jezičarenje odmah stane (nema se više zašto, a i neugoda ili strah proradi).
    potpisujem Sanju, niti kod nas se ta metoda nije pokazala učinkovitom, već akteri nabace grbu - nema nikakvih problema, ništa se nije dogodilo i sl.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ivica_k prvotno napisa Vidi poruku
    potpisujem Sanju, niti kod nas se ta metoda nije pokazala učinkovitom, već akteri nabace grbu - nema nikakvih problema, ništa se nije dogodilo i sl.
    u tom slucaju odmah na visu instancu, ne cekati niti trenutka jer tako stvari samo eskaliraju. imala sam nazalost slucaj s mobingom i ovo govorim iz iskustva

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mala-vila prvotno napisa Vidi poruku
    u tom slucaju odmah na visu instancu, ne cekati niti trenutka jer tako stvari samo eskaliraju. imala sam nazalost slucaj s mobingom i ovo govorim iz iskustva
    Na žalost, takvo ponašanje često prakticiraju upravo te "više instance". I ja govorim iz iskustva.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa Vidi poruku
    Na žalost, takvo ponašanje često prakticiraju upravo te "više instance". I ja govorim iz iskustva.
    uvijek ima viši od viših, samo sad ne znam da li si u manjoj privatnoj firmi pa su ti vlasnici, to je sasvim druga priča

kod mene viši nisu imali pojma, pa se sve lijepo sredilo u času.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uvijek ima viši od viših
    Ne bih išla u detalje, ali nemoj biti uvjerena u ovo.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Sanja, i kod mene isti slučaj, počelo od direktora koji se osjetio ugrožen od mene i počeo me ogovarati na najjače, i to na jako osobnoj razini koja se ticala i zdravstvenog stanja. Završilo tako da sam ga tužila vlasniku za mobbing, on dobio otkaz, a ja nisam mogla više raditi u toj sredini pa dala otkaz nakon nekog vremena.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •