Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
Mi nemamo tu fazu, kod nas traje oduvjek.

Čarape su nam nemoguća misija, nikad ne valja, a dok treba posložiti rijetko kad ima živaca.
Obuvanje zimi je noćna mora, ustvari sve od jeseni do ljeta jednako je noćnoj mori njoj i nama.
Naravno da ima izuzetaka, ali prevladava ovo drugo.

Moj način je da jako pazim da odjeća nije prekruta, da je rastezljiva i udobna.
Ukoliko je maja taman onda se pobrinem da joj obučem da ne dođe do ljutnje jer onda
niti ništa ostalo ne valja.
Sve nosi broj dva veće pa i cipele nosi veće od stvarnog broja.
Sad smo se preorodile sa Crocsicama jesenskim pa si sama obuva i ništa ne žulja. A dok dođu buce koje se vežu, ajme meni znam što nas čeka...

Dok je ljeto kupujem joj samo croksice, ako je nešto drugo u igri ponovno je problem.
Imamo neke traperice i šta ja znam, ali nosila ih je niti deset puta u 1-2 god, sad su joj taman i mogu ih prosljediti dalje jer ona
kad ih obuće liči na onu 'Kovrčavu Suzi' koja se vuče leđima po podu i ne valja joj obleka

...ne bih više pisala, uglavnom prilagođavam joj robu prema onome kako osjeća, ne želim ju forsirati jer na kraju obje poludimo.
Sama se oblači, ponekad pričom kud idemo i objašnjavanjem ona zaboravi prigovarati..snalazimo se.

Moj prijedlog je ne forsirati, prilagoditi dok ne prođe ili se bar smanji.
E da, o tome i ja pričam. A kako je curica stara ? Muči me da li je u redu naljutiti se na takvo ponašanje da mu dam do znanja da bi se to trebalo promjeniti ( ipak je on šestogodišnjak ) ili mu pokazati razumjevanje jer nekad imam dojam da je to nešto jače od njega ( Nekidan je plakao ko kišna godina jer se htio ići vježbati rolati a čarape koje su "in" su se sušile na radijatoru, ali ni jedne druge nisu dolazile u obzir) .