Pokazuje rezultate 1 do 50 od 507

Tema: Liječničke novine objavile opasan tekst protiv cijepljenja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Meni je senin argument baš OK legao.

Naime, ona je ljepše rekla ono što čujem u RL-u od ljudi koji cijepe svoju djecu, a ne pišu ovdje jer se ne žele svađati (a moram napisat ogoljeno jer se neće shvatit ako politčiki korektno popeglam), je stav da djeca necjepiša mogu imat takav stav na račun ovih koji se cijepe, tj. neko je morao "izložiti kožu svog djeteta" da bi se moglo imati taj stav i reći - ta je bolest iskorijenjena, zašto da ja onda cijepim svoje dijete i dam da ga bodu iglom i uštrcavaju mu otrove, kad je to inoako zavjera farmaceutskog lobija?

Opet, skupina koja to tvrdi "vjeruje" (koliko je sve ovo, u stvari, bezveze, stvarno kao da su religije) da su cjepiva učinkovita i da se zbog cjepiva iskorijenila bolest, a ne zbog pranja ruku/povećanja životnog standarda.

A kontraskupina to ne "vjeruje" pa se ljuti.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Naime, ona je ljepše rekla ono što čujem u RL-u od ljudi koji cijepe svoju djecu, a ne pišu ovdje jer se ne žele svađati (a moram napisat ogoljeno jer se neće shvatit ako politčiki korektno popeglam), je stav da djeca necjepiša mogu imat takav stav na račun ovih koji se cijepe, tj. neko je morao "izložiti kožu svog djeteta" da bi se moglo imati taj stav i reći - ta je bolest iskorijenjena, zašto da ja onda cijepim svoje dijete i dam da ga bodu iglom i uštrcavaju mu otrove, kad je to inoako zavjera farmaceutskog lobija?
    sjetimo se samo straha forumašice z. kad se u njenoj okolini pojavila (navodno iskorijenjena, navodno potpuno bezazlena) dječja bolest.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

prelistah sve tražeć sebe
    i tek poslije skužim z i z
    iahj, nisam čitala
    idem na uvodni post

Cubana, hvala ti što si kulturna i što poštuješ (bar je moj dojam takav..makar u odnosu na mene)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •