Pokazuje rezultate 1 do 50 od 241

Tema: Izgovor slova 'R' i 'L'

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I mi danas obavili logopeda. Bude nas uzela na vježbe, dok dočekamo red. Nadam se da bude prije 5. rođendana.
    Zadovoljna sam logopedicom.
    Za početak doma vježbamo S i L da ih pravilno izgovara.

agata avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja imam sličan ali ipak malo drugačiji slučaj. Dečko 3,1g R i L kaže ako se iza nalazi slovo I. Znači Riba, Lisica... kaže OK.

Ako je bilo koje drugo slovo iza kaže V. Rep = Vep; Lopta = Vopta....

Riba ribi grize rep... kaže.... Riba ribi grize vep....

Valjda će se popraviti ako ne i mi ćemo kod logopeda.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    I mi danas obavili logopeda. Bude nas uzela na vježbe, dok dočekamo red. Nadam se da bude prije 5. rođendana.
    Zadovoljna sam logopedicom.
    Za početak doma vježbamo S i L da ih pravilno izgovara.
    Oka, citiram svoj post s prethodne strane. Znači meni je logopedica dala (bez adekvatnih uputa) na prvom pregledu popis riječi i da doma vježbamo nekoliko mjeseci dok ne dođemo na red.
    Meni se to tamo činilo jednostavno (bila sam s djetetom), ali kad sam došla doma, vidjela sam da mi nije jednostavno, čak što više ne ide mi.

Na tvoj posta sam se nadovezala, jer ste vi uspjeli doma, pa me zanimalo kakav je tvoj dojam, da li ti je bilo dovljno objašneno ili ne.

Pisala sam zato jer vidim da je dosta drugih ljudi dobilo upute kao ja - vježbajte, a puno puta bez jasnog objašnjenja kako.

Sorry na zbrci, ne znam zašto si shvatila da mi je krivo što ste vi doma odradili sami.

Bome nije. Mi smo s logopedom gotovi, ali logopedica nam i dalje dolazi, jer sam jako zadovoljna kako radi s malim (grafomotoriku i ostalo).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •