Stranica 33 od 120 PrviPrvi ... 2331323334354383 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,601 do 1,650 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

I mi smo sva tri puta imali transfer 3. dan i svaki smo put vratili sve tri mrvice. I eto, treći se put, primila jedna! I sada fino raste i napreduje! Sretno tebi i tvojoj dragoj!

Marie81 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Koliko traje moja borba s neplodnosti toliko i pratim rodin forum, a sad koristim priliku da i ovim putem zahvalim Najboljem Čarobnjaku dr. L. koji je uspio tamo gdje drugi nisu! Hvala najboljem doktoru (i Lani - naravno - bez nje ništa ), našoj sreći nema kraja!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    7 ICSI-a (Poliklinika IVF, dr. Reš, Vinogradska)=0
    par promašenih prirodnjaka
    par puta odustali od stimualcije radi neadekvatnog odgovora jajnika
    8. ICSI - Bingo!!!
    dr. Lučinger - vraćene 3 mrve 2. dan
    14. dpt 211,04 - 18. dpt 1238,79

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Elena 85 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke moje (i decki ) danas sam bila kod dr L. na pregledu trebali bi krenuti ovaj tj.u prvi postupak ali opet se vratila cista ,koju je dr.danas punktirao i dobila sam duphaston tabletice,pitanje je dali se cista sad opet moze pojaviti u postupku jer smo prosli put sve prekinuli 7 dc,pa me sad to brine,da se opet ne pojavi,ako netko ima iskustva s tim blesacama...
    elena vidim da nitko nije odgovorio na tvoje pitanje i kod mene je bila ista situacija i mi smo prekinuli postupak zbog ciste,obićno nije nužno da se vrati, ako su vodene ciste i ako si sklona tome oni ti se javljaju,dva -tri puta godišnje,kod mene se javljaju jer ja nemam jajovoda i kad folikul ne pukne na vrijeme pretvori se u vodenu cistu,ništa strašno ne sekiraj se tabletice bi trebale to regulirati,pozz

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

znam i ja sam tako svaki put došla da nisam pojma imala koliko ih vraća...
    ali nije bitno , samo nek ostanu..
    jel danas transfer?

ja moram danas nazvati dr. da vidim što ćemo ovaj mjesec..

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Hvala ti Jo na odgovoru,ma nikada ih nisam imala i kad sam krenula na preglede za postupak 2 mj,zaredom ciste,nadam se da sam ih se rijesila,da krenemo vec jednom,stalno sam u tome a nikako poceti.pozz

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

evo ja dobila i zvala doktora, u subotu idem na uzv i mislim da ćemo ići sa polustimulacijom..
    ako bude sve ok s jajnicima!

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

tikica78, držim fige da sve bude u najboljem redu!

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

da se ubacim, ja se spremam kod dr L na postupak i pitala sam u vezi ciste jer ja vec godinu dana na desnoj strani (na kojoj nemam vec godinu dana ovulacije, ali zato redovno na lijevoj strani) imam vodenu cistu koja nastane, pa prsne ev. sa stopericom itd..ne bi htjela uzalud dolaziti jer stanujem 650km dalje.
    uglavnom mi je rekao da bi je punktirao i da bi opet isli u postupak.
    u prvom postupku (ne kod njega) najprije nije bila prezentna, ali se jedan folikel pretvorio u tako jednu cistu, ali to nije ometalo postupak i isli su na punkciju. svi folikli su bili na lijevoj strani.
    drugi put je vodena cista bila od pocetka prezenta, ali to po doktorima nije bio problem jer ta vrsta ciste ne reagira na hormne..tj. stimulacija joj ne smeta.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo ga nakon skoro trosatnog cekanja kod dr. L. vracena 3 zametka. nazalost ne znamo kakve su kvalitete jer nam nije niko rekao kakve su kvalitete ili jos detalja, tako da znamo samoda su 3 vracena i to je to. Dobilidva brevactida i decapeptyl...

I sad najgori dio cekanje do 25.11.

Drzite palceve
    Posljednje uređivanje od M@tt : 10.11.2011. at 16:30

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Oprosti, 3 sata ste čekali transfer?

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj tonili prvotno napisa Vidi poruku
    Oprosti, 3 sata ste čekali transfer?
    2 sata i 15 minuta! Ostatak do 3 sata sam čekao dragu jer je ležala malo tamo još...

Najduže do sad što hodamo kod njega!! Prestrašna gužvetina je bila danas...
    Posljednje uređivanje od M@tt : 10.11.2011. at 16:55

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Svaka čast dr.L. al mislim da je to stvarno previše

Sad držimo palčeve

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj tonili prvotno napisa Vidi poruku
    Svaka čast dr.L. al mislim da je to stvarno previše

Sad držimo palčeve
    Ma da, on si pretrpa raspored ali je onda do 2 gotovo sa svime....

hvala ti... Sad treba čekat dva tjedna, to je najgore...

cvijetić avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Zaista vrijedi svaka minuta i sekunda čekanja. Mislim da svatko dobije onoliko vremena koliko osjeća da ima potrebu provesti sta doktorom i mislim da baš zbog toga u čekaoni vlada veliko strpljenje i razumijevanje. Bar se ja tako uvijek osjećam dok čekam. A dan punkcije i transfera rezervirani su jedino za to, tako da mi tada vrijeme zaista nije bitno...sat, dva ili tri..ionako svejedno...Svi smo tamo zbog istog cilja i nema mjesta nervozi. To je ono šta je zapravo posebno, ta energija među nama koja vlada. Nije bitno ko je prvi..drugi.....doktor zna šta radi i mislim da nitko nije zakinut.

Puno sreće svima!!!! Bravo za IVF CENTAR!!! Onaj ko odabere dr. Lučingera, sigurno nije pogriješio...

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj cvijetić prvotno napisa Vidi poruku
    Zaista vrijedi svaka minuta i sekunda čekanja. Mislim da svatko dobije onoliko vremena koliko osjeća da ima potrebu provesti sta doktorom i mislim da baš zbog toga u čekaoni vlada veliko strpljenje i razumijevanje. Bar se ja tako uvijek osjećam dok čekam. A dan punkcije i transfera rezervirani su jedino za to, tako da mi tada vrijeme zaista nije bitno...sat, dva ili tri..ionako svejedno...Svi smo tamo zbog istog cilja i nema mjesta nervozi. To je ono šta je zapravo posebno, ta energija među nama koja vlada. Nije bitno ko je prvi..drugi.....doktor zna šta radi i mislim da nitko nije zakinut.

Puno sreće svima!!!! Bravo za IVF CENTAR!!! Onaj ko odabere dr. Lučingera, sigurno nije pogriješio...
    Slažem se gotovo sa svime što si napisala.... Tu pa tamo sam primjetio da neka žena preokrene s očima kad pozove nekoga za koga ova koja je preokrenula s očima misli da bi trebao biti iza nje po redu. Ali doktor zna što radi....
    A druga stvar koja mi je čudna i interesantna je ta da se u toj maloj čekaonici nitko ali ama baš nitko ne razgovara ili se to dešava jako rijetko.... Valjda se ljudi boje reći svoje iskustvo drugome ali pa svi smo ondje zbog jednog jedinog cilja pa mi je ta tišina još neshvatljiva onda...

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

m@tt,dobro si primjetio,stvarno niko s nikim ne razgovara ,ali kad ja dođem u čekaonu a mene uvijek puca neki optimizam i kad sam u škripcu i kad imam još briga uvijek nasmijana ,ponekad mi se zna desiti da si sama pričam a da me niko ne doživljava ali jbg ja sam takva,takav mi je i posao tok,tok ,tok,onaj ko me je sreo u lučijevoj čkaoni po ovom postu če me prepoznati,
    m@tt sretno

cvijetić avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

M@tt nasmijao si me heheh. A vjerovatno ima i toga. Ja nisam primjetila i ne mogu zamislit da netko tako reagira...a nismo svi isti. Meni nikad nije problem pričekat, a i folikulometriju nikada nisam čekala dugo.
    Što se tiće te tišine dobro si primjetio. Baš sam i ja svojima komentirala kako mi je čudno što toga tamo nema. Na VV smo mi parovi često od punkcije znali napravit tulum heheh. Uvijek ću to pamtit. Nekako je ipak lakše to prolazit uz smijeh, šale i zgode. A bilo ih je gotovo uvijek. Tamo sam sklopila mnoga prijateljstva.
    Al opet nije to bitno. Na kraju krajeva svi smo tamo zbog jednog jedinog i neponovljivog dr Lučingera. Zaista nisam upoznala boljeg doktora.. i izvan mpo voda.

Jo1974, ja i ti se očito onda nismo nikada srele

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

jo1974 je jedina žena s kojom sam ja pričala dok smo čekale folikulometriju kod dr L Ima pravo kada kaže da je vesela osoba!

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

joj ekipica kako ste vi super.. sve što ste napisali podržavam!
    ja sam zadnji put bila došla s kumom i nas dvije pričamo a bilo mi malo neugodno jer svi šute i to strašnoooo..
    a bila sam i jednom kad je bila jedna ženskica koja je došla prvi puta ( to sam kasnije skužila) i sve je doktor prozva prije nje( tako sam i ja prošla kad sam bila prvi puta) ali ona je prevrtala očima uzdisala, pa se na kraju ustala i živčano šetala lijevo desno u onom malom prostoru..na kraju je prošao onaj gospon što radi kod doktora i ona je sva bitna pitala jel to aneseziolog? a mi svi NE! OVDJE NEMA ANESTEZIJE! a ona : pa šta je ovdje onda radim ! mislim on nije human.. jeste vi sigurni..bla bla bla..
    tad sam jedini put bila kad smo pričali u čekaoni..
    ne znam što je na kraju bilo s njom jer sam ušla na transfer , a kad sam izašla nije je bilo..

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

joj da zaboravih reći M@tt sretno!!!

i da ja sam krenula sa klomifenima..

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    joj da zaboravih reći M@tt sretno!!!

i da ja sam krenula sa klomifenima..
    hvalaaaaaaaaaa.... sretno i tebi....

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Evo bila draga danas na zadnjoj injekciji (Brevactid 1500) i sada slijedi još čekanja!
    Ubija to iščekivanje, tolko se nadaš i čekaš i onda ak se na kraju razočaraš...

Još pola....
    Posljednje uređivanje od M@tt : 17.11.2011. at 16:22

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

vi koje idete kod dr. Lucija privatno , zanima me zbog jedne cure, jel se tamo ne zamrzavaju js ?? njoj su navodno 10 komada bacene , nisu zaledili

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    vi koje idete kod dr. Lucija privatno , zanima me zbog jedne cure, jel se tamo ne zamrzavaju js ?? njoj su navodno 10 komada bacene , nisu zaledili
    Kolko ja znam ne zamrzavaju se.... Neka me ispravi nektko ako griješim.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

pa zasto ? sta radi sa js ?
    Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 18.11.2011. at 09:58

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

pa zasto ? sta radi sa js ?
    Velim ne znam sto posto, ali pretpostavljam da se ne zamrzavaju ni šta radi sa stanicama. Valjda ih bacaju...

Mi smo sad u postupku, imala draga 6 stanica, 3 oplodili i 3 vratili, što je bilo s ostalih 3 ne znam, a ni nismo pitali...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Negdje sam pročitala da ga je netko pitao da li zamrzava js a on je rekao da ne. Navodno zato što kaže da je uspjeh sa zamrznutim js premali, a kad bi se išlo u postupak koštao bi kao i prirodni, negdje oko 5.000,00 KN pa je onda to neisplativo.
    Samo ponavljam ono što sam pročitala.

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Negdje sam pročitala da ga je netko pitao da li zamrzava js a on je rekao da ne. Navodno zato što kaže da je uspjeh sa zamrznutim js premali, a kad bi se išlo u postupak koštao bi kao i prirodni, negdje oko 5.000,00 KN pa je onda to neisplativo.
    Samo ponavljam ono što sam pročitala.
    ima i tu nesto. ali sad nakon promjene zakona ce nesto promjeniti..jer je uspjeh sa zamrznutim embrijima ipak dosta dobar..?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

jasno gabi , ali cura je imala 13js tri su oplodili a ostale ? bacili ? nazalost nije trudna

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

jasno gabi , ali cura je imala 13js tri su oplodili a ostale ? bacili ? nazalost nije trudna
    Zato sam ja plaćala skupo postupke u inozemstvu, jer i ja dobijem puno stanica, a ovdje se loptaju s njima zbog Milinovićevog zakona. Al ne bih ja puno nade polagala ni u ove dopune Zakona, jer to je samo za one koji nemaju dovoljno spolnih stanica, a žena koja dobije 13 js po stimulaciji ih ima dovoljno pa automatski ne upada u tu skupinu. Jedino ako je suprug teški slučaj. Al pravila igre još ne znaju ni liječnici koliko sam shvatila. Zakon je na snazi, al nisam vidjela na forumu da je nekome odobrena oplodnja više od 3 js.

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

dali je nekome ostalo Suprefact spray, prijateljica me zamolila da priupitam na forumima...kreće u postupaka trebat će joj više od jedne bočice...može poruke u pp...pisala sam na "traženju" ali se nitko ne javlja

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

i ja sam imala 10 kom zadnji put.. tri su mi vratili ostatak..nemam pojma..
    valjda bacili..
    nadam se iskreno da će promjeniti taj zakon ovo je stvarno mučenje ..
    M@tt znam kako vam je.. najbolji recept ti je Očekuj najgore nadaj se najboljem..
    ja sam prošla 4postupka i svaki put drugačiji simptomi i sve.. svaki put nova nada da je taj put uspjelo..a nije..
    al neka snaga me tjera dalje.. iako nekako sam istrošena u duši i više se ne nadam toliko i ne veselim kao inače kad sam imala euforiju za svaki uzv.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ne znam šta su sa ostalima ali ja bi iz svog iskustva radije da mi bace ostatak stanica nego da ih zamrznu (ako moram birati između te dvije opcije). Znam da se neki neće složiti sa mnom i da će reći da ima trudnoća i iz zamrznutih js ali ja jednostavno imam loše iskustvo (5 zamrznutih, 2 preživjele odmrzavanje, ni jedna se nije oplodila)
    Za taj postupak sa zamrznutim js sam izgubila 2 mjeseca, izostajala s posla zbog folikulometrija, izgubila hrpu živaca (prvi put se folikul nije razvijao pa nije bilo ovulacije pa mi nisu htjeli odmrzavati) i vremena i ostala bez transfera. Mogla sam radije 2 mjeseca za redom ići sa klomifenima ili nešto slično, veće bi mi bile mogućnosti.

Zato sam išla na postupak van- nažalost nije uspjelo, ali da idem ovdje išla bi na to da ne dobijemo previše js i potpisala bi doktoru ako treba da baci višak js a da ih ne zamrzava.

Drugi par cipela je ovaj nakaradni zakon koji nas tjera na to da moramo birati između te dvije besmislene opcije ali zato se i borimo već 2 godine- da se taj zakon ukine.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

razumijem te gabi , trenutno sam u postupku sek. ivf i lagano gubim zivce
    kako god okrenes nije dobro , zakon nije dobar i GOTOVO !!!

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

cure molim vas da mi netko pomogne,dobila sam jucer i danas injekciju gonala kod dr.L,ali sutra bi si sama trebala dati,ali nije mi jasno kako jer mi je rekao dvije ampule gonala,ali on to stavi u jednu spricu,koliko sam vidjela,pa mi sad nista nije jasno,kako da to izvedem,moooolim Vas ako mi nekako mozete pojasniti.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Elena evo ja sam si danas dala, jednostavno je prvo s velikom špricom (roza) isipaš tekućinu u jednu ampulu kad se otopi isisaš je van i opet istu tu tekućinu
    istreseš u drugu ampulu ( od drugog gonala) i opet isisaš , onda zamjeniš iglice staviš malenu( crvenu) izbaciš zrakić i pikneš se u stomak ispod pupka..
    lagano je vidjet ćeš!

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

hvala ti tikica 78,to me je bunilo ,i u biti mi uvijek ostane u jednom paketu jedna sprica i igle neiskoristeno?jos jedno pitanje ,ova dva puta mi je dr.davao injekcije izmedu 8-9 h ujutro,dali i sutra isto u to vrijeme da si dam?

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

da najbolje do 11 h tako je meni rekao..sretno s pikanjem..i da u pravu si ostane ti jedan kompletić viška jer ti samo prašak s ampulom treba ..

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Elena otkud si? i ja sam iz Slavonije

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

tikice ja sam ti iz Sl. Broda,ti?
    I puno ti hvala ,pomogla si mi puno,vec sam se uplasila sve mi se pobrkalo,i sto sam znala ,zaboravila sam...

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

sretno elena85,i ja sam i sl.broda napiši još 3 posta pa češ moči slati i privatne poruke,da nije moja cista tako tvrdoglava sad bi bili zajedno u postupku,prošle godine kad sam imala transfer baš se potrefilo da je druga cura bila iz sibinja ,ima nas dosta kod lučija držim fige samo naprijed

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

da draga bas sam danas vidjela da si i ti iz Broda,drago mi je,nadam se da ce se tvoja cista brzo povuci ,pa da sto prije krenes u novi postupak
    ,meni je nestala tek kada ju je dr.punktirao,drzim ti fige da sve bude ok sto prije,nadam se da cemo se uskoro vidjeti kod dr.lucija.

azrijelka36 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

vidim da vas je baš puno kod dr.L i drago mi je čitati da ima dosta uspjeha..
    stvarno je čarobnjak
    moja mrvica evo spava kimbaču kraj mene

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hej cure ja sam iz osijeka ima nas od svuda vidim...kod dr.je stvarno svaki put sve veća gužva..brine me samo sto ja nikako da uspijeva.. Sutra opet uzv..koja mi je voziti do zg po ovoj maglu ali za bebicu sve...

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

i ja sam ti tikice danas isto morala na pregled,jedini slobodan u tj.pa ustajanje u 5 ujutro,i voznja za zg.ali isplatit ce nam se sve to jednog dana,mora...

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nadam se..kako je prošao tvoj pregled? Meni dr.nije ništa rekao danas samo je rekao da nastavljamo još dva dana s gonalima..u utorak idem opet a ti?

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ja ti moram ponovo u srijedu,rekao mi je da imam vec 4 na jednom jajniku a 6 na drugom folikulica,da je to ok,samo se boji da nebude previse,jos do srijede se trebam pikati,a sta poslje dali odmah ide punkcija ,jer mi je odredio 16 gonala a to cu potrositi u srijedu.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

po koliko si daješ po dva? a koji ti je dan ciklusa u srijedu?
    poslije toga ti ide štoperica i onda punkcija..meni je sutra 13dc i pretpostavljam da će mi reći u srijedu štoperica a u četvrtak punkcija

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Može li mi netko napisati koje vaginalete i koje antibiotike daje dr.L za stimulirani postupak?

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

u srijedu ce mi biti 9 dan ciklusa,dajem si po dva gonala,i u srijedu cu potrositi zadnja dva ,pa zbog toga neznam sta ide dalje?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •