Pokazuje rezultate 1 do 50 od 67

Tema: djeca i kontaktne lece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku
    odjednom je ovog proljeca poceo primjecivati da slabo vidi, dosli smo kod doktorice, a ono 50% vida (sad i manje)
    Misliš da je slabovidan (ambliopija) i da ima oštrinu vida 0.5 s korekcijom ili što? Na jednom oku? Koliko on ima godina sada?
    Ivarica, mislim da je vrijeme da idete na leće, preporodit ćete se, pokušaj. A dr. Opačić je toliko ljubazna i divna da nećete imati nikakve probleme.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kate prvotno napisa Vidi poruku
    Misliš da je slabovidan (ambliopija) i da ima oštrinu vida 0.5 s korekcijom ili što? Na jednom oku? Koliko on ima godina sada?
    Ivarica, mislim da je vrijeme da idete na leće, preporodit ćete se, pokušaj. A dr. Opačić je toliko ljubazna i divna da nećete imati nikakve probleme.
    nema ambliopiju, kratkovidan je i ima astigmatizam, dioptrija mu je sad -1,50 i -1,75, ima 12g

ja sam ko mala bila slabovidna, tj, jos uvijek sam, npr stalno sam svjesna da gledam desnim okom, kao da mi se slika lijevog oka samo zalijepi, nekih 5% lijevo u ukupnoj slici koju vidim, ne znam kako drukcije objasniti. a ni desno nije neka sreca
    imam slab prostorni uvid, nikad nisam uspjela vidjeti nijednu 3d sliku na papiru, a sto se tice kina vidim 3d samo u imaxu i iznimno u nekim real3d filmovima. kako sam rekla, zadnjih desetak godina sam vid pregledavala iskljucivo u butigama od ocala (ali kod oftalmologa koji inace radi u bolnici), ali nisam zadovoljna time kako mi naocale (ne)pomazu. kod doktorice koju spominjete posla bi prvo ja, moram nesto promijeniti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •