-
Joj, razumijem ja da će djeca biti veća. U mom konkretnom slučaju to znači da će za godinu i pol moja djeca imati 11, 3 i 2 godine. Možda će biti lakše i mali će biti razumnjiji, ali možda će samo biti rastrčaniji i dvojica u fazi terrible twos. Znam da neki ljudi mogu, da neki misle da mogu, ali eto meni stvarno ne bi bilo ok, moralno i odgovorno, savjetovati nekog uz njih. Predavala sam odraslim ljudima, i iz tog iskustva znam kako se često ono što mi znamo i osjećamo nama podrazumijeva a druga strana to ne zna i ne osjeća. Da bi se kvalitetno radio posao edukacije odraslih, to po meni sos telefon u osnovi jest, treba slušati drugog uistinu, pa slušati sebe, pa slušati kako drugi odgovara. Ono lako je znati nešto o dojenju, kao što je i lako imati problem, teško je telefonom pronaći rješenje koje i mama vidi ka rješenje. Jednom sam zvala sos telefon zbog tandemskog dojenja u bolesti jednog djeteta i savjetnica mi je rekla razne informacije, i pritom je bila uljudna i puna podrške, ali ja sam imala osjećaj da mi je samo rekla informacije, da nije samnom tražila rješenje za moju situaciju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma