Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2145

Tema: hipospadija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Draga buba mara evo samo da javim da sam dobila odgovor od dr.đinovića jutros.Moramo sacekati bar 3 mjeseca za korekciju te fistule a pozeljno bi bilo i vise da bi oziljci omeksali.Napisao je da se to moze ispraviti sa jednom operacijom i da se dijete nakon operacije moze kretati.Sada sam bar malo mirnija,nista drugo nam ne preostaje nego da cekamo da vrijeme prođe i molimo dragog boga da se mokracni kanal ne suzi i da bar sve ostane ovako kako je ako ta fistula ne zaraste sama od sebe.I samo da se zahvalim i tebi buba mara,jer puno mi je lakse kada sam se juce cula sa tobom privatno jer je drugacije kada ti netko osobno isprica svoje iskustvo a drugacije je kada to procitas na forumu.

buba mara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj zabrinuta ma prvotno napisa Vidi poruku
    Draga buba mara evo samo da javim da sam dobila odgovor od dr.đinovića jutros.Moramo sacekati bar 3 mjeseca za korekciju te fistule a pozeljno bi bilo i vise da bi oziljci omeksali.Napisao je da se to moze ispraviti sa jednom operacijom i da se dijete nakon operacije moze kretati.Sada sam bar malo mirnija,nista drugo nam ne preostaje nego da cekamo da vrijeme prođe i molimo dragog boga da se mokracni kanal ne suzi i da bar sve ostane ovako kako je ako ta fistula ne zaraste sama od sebe.I samo da se zahvalim i tebi buba mara,jer puno mi je lakse kada sam se juce cula sa tobom privatno jer je drugacije kada ti netko osobno isprica svoje iskustvo a drugacije je kada to procitas na forumu.
    I meni je drago da smo se čule.I ne brinite puno i da slučajno se fistula ne zatvori imate kamo otići i stvarno je tamo jednostavna operacija.Doslovno kako je dr Đinović rekao"To je djeci kao prst operirati".Uvjerila sam se u to.Javi nam se da vidimo kako napredujete.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •