Sunce malo, identična situacija i kod mene. Otišao je prije skoro dva mjeseca, a cure još nisu niti bile kod njega, niti spavale. Prije dva vikenda su trebale spavati, ali je zmuljao da nema kreveta i da ih vodi k baki. On tamo nije prespavao, nego je tulumario cijelu noć, a meni rekao da je radio! Došao je po njih oko 2 popodne i bio s njima do 9 (ali su dva sata provele u igraonici, kako bi on s dotičnom bio na kavi). Samo me zanima koji izgovor će biti ovaj vikend. Starija curka je rekla ovako: "Tata kad se oženi i kad bude opet imao djecu, nas neće niti pogledat!" Dijete od 6.5 godina. A njemu ne želi ništa reći, kako ga ne bi povrjedila. I moji svekar i svekrva su na mojoj strani i to ga jako boli.
Dva tjedna nakon odlaska je podnio zahtjev za razvodom i sada čekamo poziv sa CZSS-a. Da li tko zna kako to tamo izgleda? da li bi se ja trebala ranije najaviti soc. radnici na razgovor da iznesem svoju priču?
Da li vaši BM dolaze u vaš stan igrati se s djecom? Moj misli da je to normalno mene stalno inkomodirati i ne dati mi da normalno živim.