Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: Slab kontakt ocima

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Betti, napravila si prvi korak i idete na pregled, ajde probaj sad još tih par dana pričekati i ne tražiti razloge već da prvo da vidiš stanje vida.
    Nakon toga ako je vid loše znaš glavni uzrok problema, ako je vid dobar onda bi trebalo posjetiti i druge specijaliste npr. neuropedijatar ili već nekoga.
    Znam da ti je teško čekati, ali moraš. Jer kontakte sa očima djeca ostvare puno prije devetog mjeseca, zato ti kažem strpljivo i korak po korak.

Betty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku
    Betti, napravila si prvi korak i idete na pregled, ajde probaj sad još tih par dana pričekati i ne tražiti razloge već da prvo da vidiš stanje vida.
    Nakon toga ako je vid loše znaš glavni uzrok problema, ako je vid dobar onda bi trebalo posjetiti i druge specijaliste npr. neuropedijatar ili već nekoga.
    Znam da ti je teško čekati, ali moraš. Jer kontakte sa očima djeca ostvare puno prije devetog mjeseca, zato ti kažem strpljivo i korak po korak.
    Pa to me i zbunjuje , jer do prije mjesec dana nije tako reagovao na mene . kontakt ocima super , skretao paznju na sebe , plakao kada izadjem iz sobe, drzao me na oku. sad toga nema

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •