Pokazuje rezultate 1 do 50 od 112

Tema: 8. kat - tema porod kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Canaj avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Da li je bolnicko okruzenje ono sto je sigurno najbolje i najsigurnije za svakoga ili garancija da ce sve biti u redu?

anchie76 prvotno napisa
    Nije. I zato to i je problem, jer nam prezentira kao da je.

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    istu stvar radite i vi ovdje, potpuno istu.
    ono što rade, rade na temelju informacija/činjenica koje su potvrdili iz Svjetske zdravstvene organizacije, a ovi pak na temelju rezultata istraživanja i znanstvenih dokaza. Znači neki ljudi ovdje govore na temelju provjerenih informacija, a ne po "osobnom Feelingu" ili rekla - kazala.

inače ja imam pitanje za svekoliko pučanstvo: ako netko smatra da pkk nije siguran/najbolja opcija za njega osobno (ili pak općenito), jel mislite da je u redu da zagovarate da ta mogućnost bude uskraćena onima koji misle da je pkk siguran i najbolja opcija za njih? Ako svatko ima pravo na izbor, zašto bi meni netko tko ne misli isto što i ja stopirao uopće mogućnost da ja izaberem nešto drugo? Dal ja svojim "drugačijim izborom" ugrožavam drugoga, tuđi izbor? Mislim da ne. Prema tome, ne kužim šta onda žele postić ovi koji ne biraju pkk i kojih se to dakle onda niti ne tiče?

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Canaj prvotno napisa Vidi poruku
    inače ja imam pitanje za svekoliko pučanstvo: ako netko smatra da pkk nije siguran/najbolja opcija za njega osobno (ili pak općenito), jel mislite da je u redu da zagovarate da ta mogućnost bude uskraćena onima koji misle da je pkk siguran i najbolja opcija za njih? Ako svatko ima pravo na izbor, zašto bi meni netko tko ne misli isto što i ja stopirao uopće mogućnost da ja izaberem nešto drugo? Dal ja svojim "drugačijim izborom" ugrožavam drugoga, tuđi izbor? Mislim da ne. Prema tome, ne kužim šta onda žele postić ovi koji ne biraju pkk i kojih se to dakle onda niti ne tiče?
    mislim da je već odavno jasno kako ovdje nitko ne želi osporiti pravo na izbor i kako svi ( možda i postoje iznimke, ali ja takvo mišljenje ovdje nisam pročitala) podržavaju mogućnost asistiranog poroda kod kuće uz adekvatne uvijete i logistički riješeno od strane zdravstva. no ono protiv čega neki ljudi ukazuju je idealiziranje kućnog poroda s jedne strane i demoniziranje bolničkog poroda s druge strane uz sustavno pljuvanje po liječničkoj struci. ovakva retorika nije bezopasna i može naštetiti lakovjernim ljudima iako to neki ovdje nikada neće priznati. vjerovatno se smatra kako je potrebno ići ovako agresivno i da će se na taj način ostvariti brži i bolji rezultati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •