Stranica 35 od 120 PrviPrvi ... 2533343536374585 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,701 do 1,750 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    bok, svima. jel mi mozete reci i savjetovati sto da radim, u cetvrtak sam imala punkciju, 8 stanica. doktor se i dalje ne javlja da dodem na transfer. sutra je 3.dan od punkcije.hvala
    Koji doktor? Kod koga si? Pa jel si zvala ti njega natrag?

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Kia ma nazvat će on, sto duže stoji embrij to bolje! Ja sam imala u petak isto me nije zvao još..ali bude on..

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

uzurpirala sam temu - vjerojatno krivu, pa da ovdje pitam kakvo je stanje kod Lučingera.... Kakvi su protokoli, kakva praksa, jel što zamrzavaju, itd..............
    MOžda ste i pisali o tome, ali nisam vidjela, pa ću odmah kopirati što sam napisala i M@tt:
    i M@tt, koliko ste jajnih stanica dobili? PItam jer nekako brijem da Lučinger i Lana i dalje ne zamrzavaju neoplođene j.s. nego idu s manjim stimulacijama kako bi dobili manji broj jajnih stanica, kako bi što manje materijala "bacali", tako bar moj dojam, možda se varam.....................

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Prosla i moja punkcija super,dobili smo 6 j.s,u srijedu vjerovatno trasfer.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    uzurpirala sam temu - vjerojatno krivu, pa da ovdje pitam kakvo je stanje kod Lučingera.... Kakvi su protokoli, kakva praksa, jel što zamrzavaju, itd..............
    MOžda ste i pisali o tome, ali nisam vidjela, pa ću odmah kopirati što sam napisala i M@tt:
    U pravu si Kadauna. Ne zamrzava Luči ništa, ne znam da li nažalost ili na sreću... Bili smo na Gonalima i dobili 6 stanica, 3 oplodili i 3 vratili eto nažalost nije baš neka beta, čekamo utorak da bi znali na čemu smo.... Ti razmišljaš otić kod njega ili...?

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Bok, nisam stigla niti javiti da me l. probudio jutros u 8,15 i rekao da dodem u 10,15. Vratili su mi sve tri. I nist ne znam dalje. Kak je tvoja draga?Mi smo se sigurno sretali u hodniku. gledam datume...

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

super. mi smo se ocito danas mimoisle...pripremi se za transfer da lezis skoro sat vremena, meni bi bilo lakse da mi je to netko rekao i da mi je rekao da moram mirovati tri dana, a koma mi je na poslu.sretno

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

M@tt a kakvi su testici za trudnoću ?elena danas je bila punkcija?

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    M@tt a kakvi su testici za trudnoću ?elena danas je bila punkcija?
    tikica ne znam, draga ih ne želi raditi. Rekla da se previše nervira zbog toga. Ostaje mi čekati utorak popodne....

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Cure, od koliko sati dr. Lučinger počinje ujutro raditi? Imam prvi kontrolni uzv pa ne znam kada bi došla....

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Lučinger i Lana stižu u 8, par minuta ranije...barem je tako bilo svaki put kada sam ja bila u Zagrebu.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

najbolje je doci u 08,00 i onda cekat. nema smisla ranije jer on dode u 08,00

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

bok,

meni je danas prvi dnt i ne mogu doci k sebi od boli, jel moze netko reci ako je imao slicne simptome...
    ma drzim fige za sutra.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Meni je danas..nemam nikakve bolove samo napuhnutost malu od utrica,jesi napuhana ? Ja sam u jednom postupku imala hiper pa sam imala grižnje bolove..

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

M@tt..ima već kakvih vijesti?

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

tikica, jesam napuhana, kao da sam kamenje progutala...danas je vec puno bolje. jucer sam imala i temperatura i od silnih bolova zvala doktora, on kaze da je to od rana zbog punkcije. nego kad smijemo na posao? ja imam fakat guzvu i nemam pojma kaj da radim. imam crve i ne mogu mirovat. ali eto drugi dan i malo me boli kada se micem a kao dana je implatancija...kak si ti?

Kad ce se mat javiti sa vijestima...joj...drzim mu fige

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Cure hvala vam svima na lijepim zeljama i vibricama ali nazalost nije uspjelo prvi put. beta 14. Znaci to je biokemijska jel? Ili je to na 15 dnt pokazivalo od brevactida 1500?

Sada cu se povuci na neko vrijeme, odtugovati s dragom i onda cemo odluciti sta i kako dalje.

Hvala od srca svima jos jednom. Puno ste nam pomogle.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

bas mi je zao. Ali glavu gore. Bit ce.zapravo su sad sve rijeci glupe, sorry

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Kiarad ja sam super , danas odlezala i jučer ali sutra idem raditi..radim uredski posao pa ako i osjetio da mi nije dobro odoh doma..ja sam malo od utrica napuhana i osjetim neki slabi pritisak ali to je sve od utrica tak od sutra idem normalnim životom tako je najbolje! Kad je tvoja beta? Moja je 12.12

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ZaborAvih m@tt samo glavu gore teško je prva dva tri dana a onda dodje neka snaga jaca od svega i tjera te da nastavio dalje! Nemoj odustati od dr.L vjeruj mu on je najbolji u Hrvatskoj i ne zamaraj se pričama koje citas po forumu!

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ZaborAvih m@tt samo glavu gore teško je prva dva tri dana a onda dodje neka snaga jaca od svega i tjera te da nastavio dalje! Nemoj odustati od dr.L vjeruj mu on je najbolji u Hrvatskoj i ne zamaraj se pričama koje citas po forumu!
    Hvala tilica, ne mogu vise ni plakati glava me rastura. Draga spava sad, bolje tako...
    Ma znam da je najbolji ali ipak ne mogu iz glave izbot misao da je moguce bila biokemijska zbog prolaktina ili nekog slicnog hormona koji je bio poviseni a da mi to nismo znali jer lici ne trazi to.
    Draga ce sad i ci po uputnice za to i odradit te pretage da vidimo stanje stvari.

Koliko vremena treba proci prije nego se opet moze u puni stimulirani?

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nakon mjesec dana možete na polustimulirani kao ja sada, a ako nećete mislim da dva tri mjeseca treba odmoriti vidjet će dr.po jajnicima već.. Nego nemoj sumnjati u njega,ja sam jučer bila svjedok dok sam ležati poslije transfera 7-8 žena mu je javili trudnoću! Nemojte ići drugom dr. Jer on je tek sad ušao u vas slučaj i upoznao tijelo tvoje drage , zamisli sad ići kod novog dr. I sve iz početka! Sigurno Luci ima novi plan za vas..uspjet ćete sigurno vrlo skoro!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Oprosti ali koje su to priče, mislim da stvarno nitko na forumu nije sugerirao ništa nebulozno, ako se već može dati tolika lova za IVF može se i provjeriti i par hormona, od viška glava ne boli a od manjka bi mogla

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

mat biokemijske se događaju jer od samog početka nešto nije bilo kako treba i ja sam prošle godine isto imala biokemijska,netko vas je ovdje več uputio da provjerite imunologiju i trombofiliju,osim osnovnih pretraga za početak nitko niti netraži više ,po prvom uzv se vidi kako jajnici rade,ne se opterečivati i ubijati se radi ovoga rijetki su sretnici kojima uspijeva iz prve,a biokemijska je dobar znak i daje veliku nadu da če sljedči puta biti dobitni,odmorite se ,i sa osmjehom idete naprijed ,sretno

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mislila sam samo na mijenjanje doktora, a svaka pretraga je dobrodošla svakako!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Matt, kao prvo ne bi bilo dobro da sad odmah ide vaditi hormone jer će vjerojatno biti zbrčkani od stimulacije, meni je dr. R preporučio da ih vadim 2 ciklusa nakon stimulacije kako bi bili realni.
    Drugo, dr. L mi je preporučio da između 2 ful stimulirana napravim pauzu od 6 mjeseci, ali ni to nije pravilo, ja burno reagiram i uvijek sam na rubu hiperstimulacije pa mi treba više vremena za oporavaj. Porazgovarajte s njim i pitajte što vam preporuča.

A kao treće, tikica78 nije lijepo tako reći ne zamaraj se onime što pišu po forumu, svi smo mi prvenstveno ovdje da razmijenimo iskustva i da damo neke savjete i pomognemo. Ja nisam rekla ni jednu lošu riječ za dr.L (pa i ja idem kod njega), dapače, mislim da je on vrhunski stručnjak, samo sam rekla da ne obraća pažnju na neke stvari ( i nije on jedini, i Maribor fura isti film a daleko su poznati kao vrhunska klinika) i da se drži teorije da je sve u dobrom embriju.
    A kad su u pitanju Matt i njegova žena, oni se vode kao idiopati- a zapravo nisu niti napravili osnovne hormonske pretrage koje mogu igrati itekakvu ulogu. Možda uopće nisu idiopati. Nitko nikome ovdje ne želi nešto loše već želi pomoći.
    Tebi želim puno sreće u ovom postupku!!!
    Posljednje uređivanje od Gabi25 : 29.11.2011. at 19:39

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ma nečemo mijenjat doktora, nema smisla sad to... Kao što tikica kaže, sad je već upoznati sa našim slučajem pa bi mi bilo glupo nekud drugdje otić. Jedino ako nas prije financijska situacija ne primora da odemo koji put preko Hzzo-a jer svaki put davat tolko novce, em još nismo iz Zagreba... Ne znam...
    Ali da treba otić draga checkirat hormone treba, malo čemo onda pričekat kao što Gabi kaže pa onda po pretragama udarit...Jedino mi je onda glupo sa svim tim pretragama štitnjače i ostalim doći kod njega i počet priču o tome ako on tako ne radi. Šta mislite?

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

i moja. jesi ti isto kod L.?
    datum je dobar, samo hoce li biti srece.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

dragi Matt, samo da ti kazem, L.je moj 4.doktor. I to sa hormonima nema veze. Meni je prolaktin bio koma i jao otkrili smo ameriku. I onda pazi sad, prvi doktor nije vidio miome, druga doktorica je vidla. pa sam to operirala. Onda sam se vratila starom doktoru koji svaki tjedan ima novu metodu i svaki put kaze drugacije. Pa sam se vratila kod ove koja kao kontrolira hormone i to je pomno pratila i odlucila me sopati sa klomifenima 4 mjeseca i nije pazila i samo su mi nastajale ciste. Slucajno zavrsila kod L. i on kaze, pobogu pa tko vam daje klomifene, vi samo imate ciste. Tak da nakon 3 vrhunska doktora, eto me kod L. koji nije niti pogledao moje hormonske nalaze i iskreno bas me briga jer ja njemu vjerujem i mislim da je vrhunski strucnjak i da kuzi stvar.Ak nis drugo sve radi sam i trudi se. Pa kaj sad, nije kraj svijeta. Ima nas koji smo vise puta probali i kad se samo sjetim koliko sam se nadala nakon prvog puta ali ide kak ide. Onda kad se najmanje nadamo i uz Bozju pomoc dode i to bas onda kad je nabolji trenutak.Morate imat vjeru u sebe i vidjet cete kak ce vas to sve samo jos vise povezat.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Draga Tikica, svaki put zaboravim napisat ime. Uglavnom i ja idem sutra radit jer bude firma propala.he,he
    Ionak me stalno zivkaju. I meni je beta 12.12., taman smo se potrefile. KOje odusevljenje, netko ide vadit betu kad i ja.
    Jesi ti isto kod L.?

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Jutro, mislio sam da če mi biti bolje kad se probudim ali ostao je isti tupi osječaj. Svi oko nas nas sad samo žale i pričaju da im je žao,ali oni ne mogu znati kako nam je kad nikad nisu proživljavali nešto takvo... Dat čemo si još par dana tugovanja, a onda opet dalje u boj. Samo ne znamo di počet ovaj put, ko da smo na samome početku opet.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Drage cure

ja sam nova na ovom forumu pa se bas i ne snalazim najbolje. Trebala bih malu pomoc. Mozete li mi nesto vise reci o inseminaciji? Iduci mjesec se spremam kod doktora L. kojeg svi jako hvalite. malo sam iskreno u strahu zbog svega. Kakva su vasa iskustva sa postupkom i cijelom procedurom? znate li mozda koja je cijena postupka?

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Draga Tikica, svaki put zaboravim napisat ime. Uglavnom i ja idem sutra radit jer bude firma propala.he,he
    Ionak me stalno zivkaju. I meni je beta 12.12., taman smo se potrefile. KOje odusevljenje, netko ide vadit betu kad i ja.
    Jesi ti isto kod L.?
    jesam i ja sam kod njega !

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

htjela bih se ispričati nekima koji su me potupno krivo shvatili..nisam ništa loše mislila jer svaki savjet je dragocjen dakako osobito kad si prvi put i ne znaš puno toga.. ja ni ne znam o čemu se tu radi i tko je što savjetovao ali shvatila sam kroz svoje iskustvo da treba vjerovati doktoru i držati se onoga što ti kažu tako je nekako i pshički lakše bar meni jer ako stalno mislim da taj doktor nije napravio dobro i sve što treba onda mi to stvara osjećaj gorčine..
    jako sam tužna ako sam nekoga povrijedila zaista nisam htjela ..oprostite..

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

tikice sve OK, svatko ima svoj stav i uredu je ako ti potpuno vjeruješ svom dr. nitko ne traži da mijenjaš svoja uvjerenja, no eto moja iskustva su drugačija znam da mi dr. nije uopće postavio dijagnoze pravilno vodili smo se kao idiopati na samom početku o tome sam već pisala na odbrojavanju pa da se ne ponavljam(ne radi se o dr.L.) i znam da sam puno dobrih savjeta čula na ovom foruma od cura koje su prošle svašta prije mene i sad bar znam na čemu sam. Ne sumnjam uopće da bilo koji dr. radi bilo što na našu štetu ali eto neki puta predvide neke stvari, krivo protumače itd. hoću reći nisu nepogrešivi, no to ne znači da nisu stručni i da im se ne treba vjerovati. MPO je jako komplicirana grana i ima još puno neistraženih stvari koje se mijenjaju i u praksi i u teoriji.
    I kao što je rekla Gabi25 pored toga da si dajemo podršku u postupcima ponekad stvarno dobijemo koji dobar savjet ovim putem to je po meni i smisao ovog foruma
    Eto nadam se da će ti uspjeti ovaj put

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Slažem se, ja sam puno toga isto naučila na forumu što mi nitko od doktora nije rekao, pa sam kombinirala stavove više doktora, tražila neki svoj optimalan put. Ali svakome odgovara drugačije - svi smo različiti i to treba poštovati - vjerujem da bih i ja bila mirnija kad bi se 100% prepustila samo jednom doktoru u ruke i potpuno vjerovala, no ne mogu protiv svoje prirode koja me tjera da čačkam, istražujem i kopam na svoju ruku
    M@tt dajte si vremena i odtugujte zajedno, svi smo to prošli i nije lako, ali u planovima za novi postupak lakše se zaboravi neuspjeh.
    misekica pisalo se puno o tome, da se ne ponavljam, pretraži malo stare teme i sretno!

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Matt, a kaj je L. rekao? sto on predlaze?

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Tikica, bila sam dana kod L. i pitao me jel mi trbuh napuhnut vise nego kad smo napravili transfer, i sad me to plasi jer i nije bas nesto znatno vise napuhnut. Kak se tebi tvoj cini?

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Matt, a kaj je L. rekao? sto on predlaze?
    Rekao da mu se javimo kada draga dobije M. I eto čim prestala s utrogestanom ona došla pred sat vremena. Samo dan nakon prestanka uzimanja... Malo je kasno za zvat ga sad tako da ćemo sutra to obavit i čut što on predlaže što i kako dalje. Ja pretpostavljam da će predložit prirodnjak...
    Ali mislim da čemo ipak obaviti sve potrebne pretrage sad prije sljedećeg ivfa. Mislim na štitnjaču i sve ostalo što su mi cure predlagale tu...

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Matt, ali reci mu sto ti mislis...i reci mu da bi vi rado izvadili hormone...na koncu to je obizno vadenje krvi i brzo je gotovo, to je i za nju dobra kontrola.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Matt, ali reci mu sto ti mislis...i reci mu da bi vi rado izvadili hormone...na koncu to je obizno vadenje krvi i brzo je gotovo, to je i za nju dobra kontrola.
    Draga če ga zvat pa če mu reć sve...

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

kiarad i ja sa ti danas isto bila kod L. na transferu,i mene je isto pitao dali se osijecam napuhano,valjda samo opreza radi da provijeri,tako da nemoj se brinuti.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Elena, mislim da je to tebe pitao zato jer ako si napuhnuta pred transfer onda zna biti hiperstimulacija...tak da mislim da je to prije zbog toga. Znaci vadis betu 15.12., drzim ffige...

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

je bit ce da je to,da 15.12 je beta,i ja vama drzim fige svima koji cekaju svoje betice ,a zbog cega te plasi to sto te pitao dr,nisam bas u toku,pa ne mogu pohvatati .

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Elena, zato jer on kaze ak si vise napuhnuta onda si trudna. Kao trbuh se treba svaki dan vise napuhavat. Ni ja bas puno to ne kuzim. danas me puno pipal.Kaze nije bas jako napuhnut a ja hlace ni u kom slucaju ne mogu zakopcat, a ni slic potegnut. Ma ne znam. Zakaj ne smisle da kad transferiraju da ti odmah kazu, ovo je tak glupo, vec dvije godine cekam i cekam. Vec mi je glupo ici i betu vadit...Ali ja se tjesim da ce mi muz pocet raditi sljedece godine pa cu ja moc prestat raditi i idem 2 tjedna na more. Sad vec gluposti brljezgam....Sad imam vas i tjesit cemo se zajedno.Tak i onak moje sve frendice ostale odmah trudne ili nemaju decke i nitko me ne razumije. Svi me pitaju kaj je to fo0likul, pa zakaj inekcije u trbuh itd....

Elena 85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

znam kiarad, shvacam te u potpunosti,meni je dr,rekao da ne treba o tim stvarima ni previse pricati sa ljudima koji to ne prolaze,jer oni to ne mogu shvatiti,mogu se truditi,ali sto ne prozivis ne dozivis...a to za napuhivanje trbuha nisam znala,samo ti razmisljaj o stvarima koje tebe vesele,i ja tako provodim dan,kada je tvoja beta,sad brzo ili

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Elena, moja beta je 12.12. iako mislim da mogu test napraviti vec 11.12.....eto jutros se probudila obukla hlace najnormalnije i zakopcala ih. uf

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Na temi Nakon transfera čekalice bete opisuju simptome i zajedno čekaju...kiarad, napuhnotost trbuha, pogotovo ne odmah na transferu ne označava trudnoću...(elena je dobro rekla za HS)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •