Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 118 od 118

Tema: mi koje nismo došle do jajne stanice/transfera - otkazani postupci - POBROJIMO SE

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Nataša žao mi je. Vjerojatno će ti doktor u sljedećem postupku promjeniti stimulaciju.

1.ivf je bio prirodnjak i imala sam 1 js koja se oplodila=beta 0
    2.ivf-stimulirani. Primila sam 25 menopura i samo 3 js, od kojih se oplodila samo 1=beta 0
    3.ivf-polustimulirani, klomifen+menopur. Na jedvite jade 1 folikul koji je bio prazan. Nisam morala stavljati utriće.
    4.ivf-stimulacija, 35 menopura. 7 js. Sve 3 se oplodile. 3 zamrzli, a 1 ne valja. Ishod još čekamo.

Uvijek mi je punkcija bila 14 dan, a sada u zadnjem 12.dan.
    Želim ti da u sljedećem postupku dobiješ lijepe js.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam imala 2 punkcije bez ET u svom MPO stažu (već bila otišla, jednom, i drugi put se nije oplodila). Niti jednom nisam dobila utriće, ali sam zato dobila M strašno brzo, procurila bi 7-8 dana nakon takve punkcije.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

neću stavljat utrogestan, menga kad dođe dođe, doći će valda u roku 2 tjedna , kako bi i bilo da nisam bila u postupku, nemam ni živaca ni snage sad se s tim baktati!
    ne znam šta da vam kažem, nisam dobila neki odgovor, dr mi je rekao da spermići jednostavno nisu uspjeli prodrt u jajnu stanicu , zašto? ne zna! nisu radili ICSI jer ih je bilo puuuno na sam dan punkcije pa nisu imali razloga raditi ICSI.
    ostavili su ih u subotu da se bore i u pon. vidili da se ništa nije dogodilo.

OVO JE BIO OGROMAN ŠAMAR, OČEKUJEM DA POSTUPAK NE USPIJE, ALI DVA TJEDNA NAKON TRANSFERA, A ne prije transfera.

nisam razgovaralA s bilogom, nisam razgovarala ni sakim , osim par minuta s doktorom, ne znam zašt nikad ne mogu ni sakim razgovarati, ni u toku postupka, ni nakon, ni nikad!

ZAŠTO NEMAMO PRAVA RAZGOVARATI S NEKIH O NAŠEM POSTUPKU?

Nisam znala ni koliko imam folikula, ni koliki su, ni ništa, ništa ništa..... nit me ko malo uputio o hormonima, i sl. zašto sve moramo kontat odave sa foruma, samo zaključivati o svemu i sl??

JAKO SAM BIJESNA!!!!!!!!!!!!!

želim neko objašnjenje, imamo dobar spermiogram, želim znati zašto sam primila 32 menpoura, pretrpila groznu punkciju, putovala svaki drugi dan 3 sata u zagreb vlakom i zbog čega????

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam na što točno ciljaš kad kažeš horuk? jeste stvarno sve cure skupa krenule u postupak i sve imale skupa punkciju? to nikada niije bilo tako... nikada na Vuku... uvijek se pratilo upravo na folikulometrijama razvoj situacije i sukladno tome i eventualno estradiola odlučivalo o danu punkcije.............

Kada si inače imala punkciju u ranijim postupcima?
    Koliko si jajnih stanica dobivala?

Ja sam jednom išla u klomifenski postupak i dobili smo 2 j.s. i niti jedna se IVF-om nije oplodila. Zašto? E tad na Vuku biolozi nisu razgovarali s pacijentima, bar ne s Alebićevim pacijenticama............... ali su nakon takve nulte oplodnje na Vuku Mariborčani rekli da će obavezno raditi ICSI, ne IVF.
    ma pratio je on mene, tri dana, ništa ja tu ne kažem, nisam imala sreće i gotovo, ali mi je čudno!
    tri puta sam imala prirodnjak, svaki put mi se jajna stanica oplodila, tri stimulirana dosada, jednom od 12 jajnih stanica 10 olpođenih, to je bilo prije zakona, jednom 3 jajne stanice, dvije oplođene, prošle godine, jedan kolomifenski, jedna i oplođena, i to sve bez ICSI-ja, sve samo IVF.

Pod HORUK mislim, čemu žurba? šta je sa mjerenjima folikula svaki put kad sam na UZV, zar je sad estradiol jedini pokazatelj jesmo li spremni za punkciju?
    mislim, koliko to može biti ispravno, opet, visina estradiola ipak se mora rasporedti po broju folikula..nije to neko mjerilo, ma ne znam, lupetam, ali sam ljuta..i jadna...
    kažem, da sam došla do transfera, ne bih riječ rekla, nije mi bio dobitni, i gotovo, ali ovo, ne doći do transfera?! e to je prestrašno!

i da, još da ti odgovorim, imam jedan dobitni IVF, još davne 2004. ,punkcija mi je bila 17. dan, u prirodnjacima 14. ili 15. , a zadnja stimulacija 13. dan, kad sam dobila tri stanice i dvije se jedva oplodile, tj. početno...

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ja sam znala doktora pitati zašto baš ne reagiram na klomifen i na slabije stimulacije, rekao je da je svaki postupak drugačiji i da nekada na isto reagiramo kako treba, a nekada ne.
    Ne znači da u sljedećem postupku s istom stimulacijom nećeš bolje reagirati.
    Ja sam reagirala tek kad smo od 3dc krenuli sa 4 menopura i tako je bilo do kraja. Imala sam 3 folikulometrije do punkcije.

renna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

javljam se i ja
    5 ivf NITI JEDAN TRANSFER
    1ivf deca+menopur 1 j.s -nezrela
    2ivf prirodni 1 j.s -nezrela
    3ivf deca+gonal+menopu r 2 j.s nezrele
    4ivf prirodni (folikul u jajovodu) nema j.s
    5ivf femara+menopur nema j.s SVE VINOGRADSKA

MB ivf menopur 1 j.s, bila je borac i čekamo PO PRVI PUT BETU!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

joj nataša žao mi je. ja sam estradiol inače uvijek vadila na VV, u Vg u postupcima nijednom. uf mora da ti je grozno, još ajde da je bio prirodnjak ili polustimulirani, ovo je stvarno žalosno. ~~~~~ za dalje, ne znam što drugo pametno napisati, ovo jednostavno treba odtugovati što prije i krenuti dalje, nema drugog recepta.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

renna čekamo zajedno s tobom!

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja isto mogu reći da je ovih 7 postupaka svaki bio priča za sebe..
    Totalno različiti s različitim reakcijama..
    i sad bi rekla da se radilo o pukoj sreći + mojoj uprnosti +dobitnom embriju..

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    joj nataša žao mi je. ja sam estradiol inače uvijek vadila na VV, u Vg u postupcima nijednom. uf mora da ti je grozno, još ajde da je bio prirodnjak ili polustimulirani, ovo je stvarno žalosno. ~~~~~ za dalje, ne znam što drugo pametno napisati, ovo jednostavno treba odtugovati što prije i krenuti dalje, nema drugog recepta.
    da, da sam bar imala transfer, pa ne bih rekla ni riječ, tako se dogodilo i to je to, ali bez transfera, potrošen postupak, to mi je
    ništa, više sreće drugi put, u 2.mjesecu idem opet, nadam se sa više sreće!
    krivo mi što na VV više nema LH trakica, to je bilo super, bez greške se individualno znalo da je to to..estradiol opet može varirati, naravno, ovisi o broju stanica i sl. ma.. mogu nagađati koliko hoću...

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

pa kako nema trakica? to su sestre davale i uredno naplaćivale, bar to nije problem nabaviti?! ma kako kažeš, možemo sad pametovati i nagađati, vjerujem da će to dr jako dobro zapamtiti i idući put i protokol biti drugačiji.

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ima LH trakica dolje u ljekarni, kojih 45 kn..sestre više ne daju..
    U jednom od postupaka poslao me dr. po trakicu , ja popiškila, test prekrasno pozitivan,napravljena punkcija na tom jednom folikulu i bio je prazan.. pa ga ti znaj !!
    više vjerujem ovom njihovom beskonačnom ispijanju krvi i folikulometriji..

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

me ni folikulometriji ni vađenje krvi nije pomoglo da bude dobro tajmirana punkcija, Sad na zadnjem postupku u Ri sam napravila lh test 2 dana prije i negativan mi je bio al na kraju sve dobro prošlo na punkciji

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    me ni folikulometriji ni vađenje krvi nije pomoglo da bude dobro tajmirana punkcija, Sad na zadnjem postupku u Ri sam napravila lh test 2 dana prije i negativan mi je bio al na kraju sve dobro prošlo na punkciji
    i sad ti znaj......

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo da se i ja upišem....
    1. IVF/ICSI klomifeni + gonalfi = nema jajnih stanica
    2. IVF/ICSI menopuri = 15 folikula = 13 jajnih stanica = 2 na oplodnju = ni jedna se nije oplodila = nema transfera
    3. IVF/ICSI 10 zamrznutih = 3 se nisu oplodile= ostale nisu preživjele odmrzavanje = opet bez transfera....do kada tako ...

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ela pa gdje te tako fušaju??? mijenjaj kliniku hitno!
    Posljednje uređivanje od ksena28 : 02.12.2011. at 18:51

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Na VV to mi je već više njih reklo ali za sada još neću mijenjati vidjet ćemo

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

sve VV
    1.IVF gonali +1 js oplodjena, beta 0
    2.IVF klomifeni +1 js nije doslo do oplod.
    3.IVF menopuri nema js
    4.IVF klomifeni i menopuri +1 js nije doslo do oplod.

ova 2 puta kad sam bila na klomifenima mm nije mogao dati svoj doprinos i
    tako nam "propao postupak"
    dr. nije htio zamrznuti tu 1 js jer koliko sam procitala izmedju redova ne isplati se
    jer nebi sigurno prezivjela kad bi se odmrznula, a nije htio niti punktirati sijeme
    tako da bi sad trebao ici muzev doprinos na zamrzavanje (cekamo jos neke nalaze)
    pa kad meni bude trebalo, odmrznut ce.........
    i nema stresa i nervoze (sa muzeve strane)
    Posljednje uređivanje od marincezg : 04.12.2011. at 18:06

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •