Pokazuje rezultate 1 do 26 od 26

Tema: Molim hitnu pomoć - posudba električne izdajalice!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

nitko se još nije na žalost javio- izgleda da su ove električne izdajalice rijetkost (preskupe() nitko od mojih poznatih ju nema neke čak nisu niti čule... kuma uspjeva izdojiti 2x 120 ml (nije početnica, ovo je 3 dijete) a nadali smo se da bi ovo pomoglo jer doktori su rekli 500-600 ml dnevno!!
    u svakom slučaju hvala, za savjet o sos- u, ako bude kriza zove! hvala Bogu maleni je nešto bolje!

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj faith7 prvotno napisa Vidi poruku
    nitko se još nije na žalost javio- izgleda da su ove električne izdajalice rijetkost (preskupe() nitko od mojih poznatih ju nema neke čak nisu niti čule... kuma uspjeva izdojiti 2x 120 ml (nije početnica, ovo je 3 dijete) a nadali smo se da bi ovo pomoglo jer doktori su rekli 500-600 ml dnevno!!
    u svakom slučaju hvala, za savjet o sos- u, ako bude kriza zove! hvala Bogu maleni je nešto bolje!
    njoj izdajanje odlično ide. Nije dozvoljeno nošenje mlijeka izvan bolnice, odnosno onog izdojenog kod kuće?
    Koliko smije biti uz dijete?

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ovo je stari clanak ali je mozda jos uvijek aktuelno?
    http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID=96&Tekst2ID=&Show=2744

T
    akodjer, mislim (nisam 100% sigurna) da sam kod Petrove bolnice u ducanu s opremom za bebe (kod jedne od dviju pekarnica) vidjela natpis da iznajmljuju izdajalice, valjda elektricne? Mozda probati provjeriti i tamo.

Ja na zalost imam samo rucnu...

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

uuu ovo je prava stvar! HVALA na savjetu!!!

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

smije izdojiti doma, ujutro muže odnese, a od 3-4 su posjete kad može biti s bebom..po meni grozota, jako kratko...ali uistinu se svi nadamo da će to čim prije završiti!!! sad je malo i mlijeko nadošlo pa uspije više...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj faith7 prvotno napisa Vidi poruku
    smije izdojiti doma, ujutro muže odnese, a od 3-4 su posjete kad može biti s bebom..po meni grozota, jako kratko...ali uistinu se svi nadamo da će to čim prije završiti!!! sad je malo i mlijeko nadošlo pa uspije više...
    koja je to neonatologija ?

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

vinogradska

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •