Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 68 od 68

Tema: Beba od dva mjeseca još nije bila kod liječnika

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih to već odavno rješavala novinarima.
    To mi je sljedeći korak ako se netko ne pojavi do kraja tjedna. U među vremenu sam uspjela doći do šefa kontakt jedinice koja je zadužena za moju ulicu koji kaže da tamo nekom kontakt policajcu to stoji na listi zadataka već mjesec dana i da ne zna zašto nije još došao kad su iz Petrinjske zbilja javili da je hitno.

I što sada? Nitko ne zna zašto nitko nije došao, svi peru ruke, ali barem je obećao da će doći.

Tomy avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Eto, bar neki pomak u cijeloj situaciji, mislim da ih sad možeš svaki dan očekivati...u svakom slučaju želim ti da se sve čim prije razriješi...

Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Rivendell, ponovo ti kažem, možeš kod pedijatra. Zovi pravnu službu u HZZO-u, a ja ti mogu dati broj naše pedijatrice - ona zna što u ovakim slučajevima, mi smo to prošli početkom 2010.
    Inače, ja urlala na šeficu u MUPU. Lupala nogom o pod. Šizila. Dobro da me nisu u Vrapče spremili. Rekla je "Ne možete tako samnom!" i nakon toga nas sve prijavila.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Možeš tražiti broj kontakt policajca. Mislim naš je u školi na roditeljskom za sve prve razrede izrecitirao svoj mobitel. Valjda onda to nije tajna.

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ovo je ludilo!

Daj javi jesu bili u patroli i daj, maleckoga radi, otiđi npr.pedijatrici od

Mater Studiorum - vidiš da je i sama prošla to...

Javi se - čekamo !

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Možeš tražiti broj kontakt policajca. Mislim naš je u školi na roditeljskom za sve prve razrede izrecitirao svoj mobitel. Valjda onda to nije tajna.
    Da, mislim da možeš doći i do njegovog imena i prezimena, broja, smjene...
    Ma ovo je užas.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

I jesu li bili konacno???? Koja trakavica nevjerojatno!!!!

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ne, još nisu došli, baš ih idem zvati jer planiramo na put. A dijete sam naručila privatno, nema mi druge. Zbilja jadno da me država sili posuditi novce da dijete odvedem liječniku.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

stavi u novine.jedino ce tako netko reagirati.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    stavi u novine.jedino ce tako netko reagirati.
    Potpis!

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

također!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Rivendell, i ja glasam za novinare.
    Ne samo zbog tebe, nego i zbog drugih roditelja i djece koji bi se mogli naći u takvoj situaciji.
    To se mora nekako regulirati, a ne da ovisi o dobroj volji službenika u MUPu, katastru, liječnika, policije...

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A zamisli samo, u slučaju "nedaj bože" kako će službe prozivati roditelje za nemar!!! I to upravo preko medija!

Suzzy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ajme koji užas!
    Obzirom da to toliko traje i da se ne vidi kraj ovoj lakrdiji, potpuno se slažem da bi to trebalo staviti u novine, ne samo zbog tvog slučaja nego i zbog ostalih jer sigurno niste jedini... očito imamo ogromnu rupetinu u zakonu kojom se ugrožava dijete a to je apsolutno nedopustivo. Nemoj više čekati, nikad ne znaš što može biti (nedaj Bože), tvoje dijete ti MORA biti na prvom mjestu.
    Ma koja sramota, još ne mogu doći k sebi! Fuj

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Rivendell, da li si uspjela naći pedijatra i cijepiti dijete?

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

U gruntovnici se stvari mogu rijesiti tako da im se salju pozurnice, i to iskljucivo napisano/urudzbirano, navodno nista ne rjesavaju dok ne dobiju tu pozrunicu, meni su nakon pozrunice papiri bili nakon nekoliko dana gotovi.

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Inace sto se cijepljenja tice ne brini, moja beba se cijepila tek s vise od 4 mjeseca i to po preporuci pedijatrice, ali kontrolni pregled ipak treba obaviti.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Bila nam je na kraju ta terenska provjera koja je po "hitnom postupku" došla nakon mjesec i 20 dana. Dijete je tada imalo više od 3 i po mjeseca. Našli smo pedijatra, kontrolni pregled prošao, ali nismo ga još cijepili jer smo bili na jednom malo dužem putovanju od bake do bake... A i ne žuri mi se s tim.

Kontaktirala me je jedna novinarka koja je vidjela temu i htjela napraviti priču, pa je slali upite na gruntovnicu, u Ministarstvo zdravstva i u MUP, a odgovori su me slatko nasmijali. U gruntovnici su rekli da samo dođem, da će srediti sve, u Ministarstvu tvrde da mi je treba prijava prebivališta za dijete da bi ga prijavila na Zavod... Katastrofa! Ispada kao da sam ja sve izmislila!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •