Pokazuje rezultate 1 do 50 od 465

Tema: TrudnoĆa ili ipak ne???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Luciana2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

joj draga jesem i pozitivan je, beta je stvarno 0,096 al sinoč kad sam zvala petrovu rekli su mi da moram ponovo vadit betu za 7 dana.....imo
    da se baš i znamo...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

jutros uradila test , druga crta slabovidljiva ali vidljiva, čitala sam da je i to znak da jesam trudna, ma pričekat ću ponedjeljak i odo uradit betu odma ujutro jer i ova neizvjesnost ubija

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj zaposlena prvotno napisa Vidi poruku
    jutros uradila test , druga crta slabovidljiva ali vidljiva, čitala sam da je i to znak da jesam trudna, ma pričekat ću ponedjeljak i odo uradit betu odma ujutro jer i ova neizvjesnost ubija
    Pa to ti je onda najvjerovatnije trudnoca, tesko da test bude lazno pozitivan, prije da ce bit lazno negativan. I meni je tako bila skroz slabasna crta, jedva se vidjela, al je bila i bila sam trudna.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

i ja se nadam da sam trudna , i razmišljam pozitivno . A i imam sve simptome cice me rasturaju kako bole , napuhana , a i onaj neki osjećaj kad se osjećaš drugačije. Ostaje mi još malo pričekat pa uradit betu a nazvat ću i ginekologa danas jer idem privatno pa da čujem i njegovo mišljenje.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj zaposlena prvotno napisa Vidi poruku
    i ja se nadam da sam trudna , i razmišljam pozitivno . A i imam sve simptome cice me rasturaju kako bole , napuhana , a i onaj neki osjećaj kad se osjećaš drugačije. Ostaje mi još malo pričekat pa uradit betu a nazvat ću i ginekologa danas jer idem privatno pa da čujem i njegovo mišljenje.
    sretno

Luciana, dobro čitaj što ovdje cure pišu jer znaju o čemu pričaju

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Luciana2 prvotno napisa Vidi poruku
    joj draga jesem i pozitivan je, beta je stvarno 0,096 al sinoč kad sam zvala petrovu rekli su mi da moram ponovo vadit betu za 7 dana.....imo
    da se baš i znamo...
    Draga Luciana2, ne bih htjela biti gruba, ali ili zavaravaš samu sebe ili se netko grdno poigrava s tobom. Prema zadnjoj menstruaciji ti bi trebala biti već otprilike 7 tjedana trudna. Nisam doktor, ali mislim da je NEMOGUĆE da se u tom periodu baš ništa ne vidi na UZV. To ti potvrđuje i beta koja mislim da se NIGDJE ne smatra trudnoćom ako vrijednost nije više od 5 IU/L.
    Bez ljutnje, ali ne vjerujem da bi ti itko od osoblja iz Petrove takav nalaz protumačio kako pozitivan.
    Ja bih se na tvojem mjestu više usredotočila na to što drugo nije u redu, odnosno zašto tako dugo nemaš menstruacije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •