joj draga jesem i pozitivan je, beta je stvarno 0,096 al sinoč kad sam zvala petrovu rekli su mi da moram ponovo vadit betu za 7 dana.....imo
da se baš i znamo...
joj draga jesem i pozitivan je, beta je stvarno 0,096 al sinoč kad sam zvala petrovu rekli su mi da moram ponovo vadit betu za 7 dana.....imo
da se baš i znamo...
jutros uradila test , druga crta slabovidljiva ali vidljiva, čitala sam da je i to znak da jesam trudna, ma pričekat ću ponedjeljak i odo uradit betu odma ujutro jer i ova neizvjesnost ubija
i ja se nadam da sam trudna , i razmišljam pozitivno . A i imam sve simptome cice me rasturaju kako bole , napuhana , a i onaj neki osjećaj kad se osjećaš drugačije. Ostaje mi još malo pričekat pa uradit betu a nazvat ću i ginekologa danas jer idem privatno pa da čujem i njegovo mišljenje.
Draga Luciana2, ne bih htjela biti gruba, ali ili zavaravaš samu sebe ili se netko grdno poigrava s tobom. Prema zadnjoj menstruaciji ti bi trebala biti već otprilike 7 tjedana trudna. Nisam doktor, ali mislim da je NEMOGUĆE da se u tom periodu baš ništa ne vidi na UZV. To ti potvrđuje i beta koja mislim da se NIGDJE ne smatra trudnoćom ako vrijednost nije više od 5 IU/L.
Bez ljutnje, ali ne vjerujem da bi ti itko od osoblja iz Petrove takav nalaz protumačio kako pozitivan.
Ja bih se na tvojem mjestu više usredotočila na to što drugo nije u redu, odnosno zašto tako dugo nemaš menstruacije.