Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1504

Tema: Kampanja za izmjenu Zakona o medicinskoj oplodnji iz 2009.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ok... odustajem jer vidim da se po pitanju ove teme ljudi ponasaju isto kao i po pitanju borbe protiv zakona - "jeee, a kaj bumo se borili kad ionak nista ne mozemo promijeniti niti postici?". sto naravno nije istina, ali tu se meni vise ne da boriti s vjetrenjacama...

(a ovo sto sam spomenula da je cura visokoobrazovana uopce nije trebalo ispasti kao neki bitan podatak - samo sam htjela reci da se radi o jednoj mladoj, modernoj, svestranoj zeni sa sirokim opcim znanjem i zanimanjima i definitivno nezatucanoj)

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj miga24 prvotno napisa Vidi poruku
    Želiš li reći da još uvijek postoje takva testiranja od sat vremena?Istina, čula sam da ih je bilo i da su duboko zadirali u privatnost parova...Ali moram reći da sam to slušala samo na početku i da mi se već dugo nitko nije požalio da ga je prošao...Ukoliko zbilja postoje, onda to više očito nije stvar zakona već pojedinih institucija na koje se treba obratiti pozornost, jer nije u redu da se nekoga muči sat vremena (s naglaskom na muči!), a nekome da to bude ugodno iskustvo kao npr meni. Tu onda više nije zakon problem...
    Iskreno, meni uopće nije problem da li se ili ne testira (više se ne testira kao na početku), meni je problem da smo mi bili OBAVEZNI to proći, bez obzira na realnu potrebu za tim. Ja želim znati da je psiholog dostupan ako ja osjetim potrebu za njim, a ne da me netko tjera da tamo idem.
    Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    ok... odustajem jer vidim da se po pitanju ove teme ljudi ponasaju isto kao i po pitanju borbe protiv zakona - "jeee, a kaj bumo se borili kad ionak nista ne mozemo promijeniti niti postici?". sto naravno nije istina, ali tu se meni vise ne da boriti s vjetrenjacama...
    Veliki potpis X
    Ali svejedno i dalje poludim kad netko kraj moje srećice upotrebljava izraz "umjetno/a". Ne dopuštam to jer ne želim da je gledaju i doživljavaju nikako drugačijom od djece začete spontanim putem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •