Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6008

Tema: Što danas kuhate /38.dio/

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja sam isprobala 2 stara recepta za jela od bundeve:

POPECCI OD BUNDEVE

PIZZA OD BUNDEVE

sa stranica koje su označene kao arhiva

http://forum.roda.hr/archive/index.php/t-5496.html

i
    nisam baš zadovoljna. Pizza je baš bzvz a popečci su onako, ok. Ostalil su mi dosta nekompaktni, upili puno ulja...
    Umorila sam se, djetetu sam odmrzla juhu da bar nešto pojede, a još i MM trebam nešto novo skuhat. Mislim, ppojet će se komad da se proba, al nije to to.

Nedavno sam kuhala juhu od bundeve, ono u malo vode bundeva se skuha sa krompirom, usitni štapnim, doda eventualno malo vrhnja za kuh i super...
    Dijete mi nije oduševljeno, al smo ja i MM uživali. Imam još dosta bundeve, imate li kakav prijedlog? Koliko mi dugo može stajati načeta bundeva, je li bolje da je očistim od kore, trebam li je umotat u prozirnu foliju ili, može li se možda zamrznit, možda da je nagratam pa da mi je spremna za nešto?

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj makita prvotno napisa Vidi poruku
    Imam još dosta bundeve, imate li kakav prijedlog? Koliko mi dugo može stajati načeta bundeva, je li bolje da je očistim od kore, trebam li je umotat u prozirnu foliju ili, može li se možda zamrznit, možda da je nagratam pa da mi je spremna za nešto?
    ispeci je i zamrzni pire.
    Meni su najbolje njoke od bundeve. Sve isto samo dio krumpira zamjenim bundevom. Nekako su baršunasti po teksturi i odlično izgledaju sa šalšom.
    Rossa
    Posljednje uređivanje od pikula : 17.12.2011. at 12:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •