Ne znam vise sta bi s njim, njemu je sve smijesno kad ja zabranim, kad govorim da je nesto ruzno i da se tako ne radi. Ponasa se kao da ima 2 godine, pljuje, vristi, udara me...U vrticu se stalno tuce. On koji je donedavno bio vjecna zrtva sad je glavni razbijac. Teta kaze da klinci njega zovu kad ih neko zeza pa ga on "sredi". Moje milo, dobro, tiho i povuceno dijete...Nekoc bio...
Nikad nije dobio pu guzi niti nece al bogami danas mi je tlak digao toliko da sam se u zadnji cas zaustavila da mu ne zaljepim samar nakon sto je 10 puta pljunuo na mene. Nisam neka cici-mici mama, dosljedna sam, cvrsta, rekli bi neki i stroga, ja sam mu najveci autoritet. Ali on je skroz poludio. Ja strogo branim, gledam ga u oci a on mi se smije, ja ga stavim u kaznu on mi se smije, ja mu kazem da to nije smijesno, da sam jako ljuta na njega, on se smije...
Bio je danas 15 minuta u kazni! Nikad nije bio toliko dugo. Za to vrijeme je 5 puta ponovio da nece vise pljuvati i onda mi 10 puta isplazio jezik, vikao i udarao nogom u vrata. Zato je i bio toliko dugo. Dobio je cjelodnevnu zabranu crtica i toga se drzimo. I zna da kad ja tako nesto odredim tako i bude. Nije mi lako samoj s njih dvojicom al Svenu stvarno ne nedostaje paznje, igram se s njim, pjevamo, crtamo, glupiramo se, idemo van, loptamo se...sve ja to s malim nekako hendlam. Tako da mislim da nije da privlaci paznju.
Kako da ga sredim? Kako da ga dovedem u red?