Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Stenjanje, rastezanje.....čaj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

za grčeve je savršen sirup torminalis košta 40 kn i može se kupit bez recepta

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj lastavica1979 prvotno napisa Vidi poruku
    za grčeve je savršen sirup torminalis košta 40 kn i može se kupit bez recepta
    Mi smo ga koristili i je, malo je ublažio te probleme sa zrakom. Ali drugi ili treći dan, kad sam joj davala sirup, ispljunula ga je i ispod usta, točno po mjestu kud je sirup curio van, sve joj je pocrvenilo. Znači nekakva alergijaska reakcija. Pa sam joj prestala davati. Iako, ja mislim da moja curka nema problema s grčevima toliko koliko se voli nosati. Ali to je sad za drugu temu

paulina55 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

hvala svima na odgovorima. Ovo njegovo stenjanje me zbunjuje, jer sam svugdje pročitala da kada beba ima grčeve onda su jaki i da su bebe neutješne, da plaču jako.....što kod nas nije slučaj, pa sam pomislila da je možda nešto drugo u pitanju.

Kupila sam prije 2 dana u ljekarni kapi sab simplex i njih mu dajem, ali sada mi je dobio rijetku stolicu, ne jako često cca 4 dnevno (inače je imao AKO jednu), ima li to veze sa kapima? Može li biti od njih?

Što se tiče dojenja, iskreno, pokušala sam to "navlačenje" mlijeka, ali nisam uspjela,onda jede svakih sat vremena, pa počme histerizirati i nervozno se vrtiti na sisi, pa nikako zaspati, i tako da provedem cijeli dan sa njim na krevetu jer se stalno hranimo. Nažalost, to nisam u mogućnosti, jer nemam stalno nekog uz sebe, i onda sve ostale stvari koje trebam napraviti, nikako ne uspjevam. Ovako kada vidim da mu je malo, nadodam mu još malo sa bočicom i onda u miru zaspe.

Osim po licu se malo smirio - barem meni tako izgleda,pa ću vidjeti hoću li kod dr.ili ne.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj paulina55 prvotno napisa Vidi poruku
    hvala svima na odgovorima. Ovo njegovo stenjanje me zbunjuje, jer sam svugdje pročitala da kada beba ima grčeve onda su jaki i da su bebe neutješne, da plaču jako.....što kod nas nije slučaj, pa sam pomislila da je možda nešto drugo u pitanju.

Kupila sam prije 2 dana u ljekarni kapi sab simplex i njih mu dajem, ali sada mi je dobio rijetku stolicu, ne jako često cca 4 dnevno (inače je imao AKO jednu), ima li to veze sa kapima? Može li biti od njih?

Što se tiče dojenja, iskreno, pokušala sam to "navlačenje" mlijeka, ali nisam uspjela,onda jede svakih sat vremena, pa počme histerizirati i nervozno se vrtiti na sisi, pa nikako zaspati, i tako da provedem cijeli dan sa njim na krevetu jer se stalno hranimo. Nažalost, to nisam u mogućnosti, jer nemam stalno nekog uz sebe, i onda sve ostale stvari koje trebam napraviti, nikako ne uspjevam. Ovako kada vidim da mu je malo, nadodam mu još malo sa bočicom i onda u miru zaspe.

Osim po licu se malo smirio - barem meni tako izgleda,pa ću vidjeti hoću li kod dr.ili ne.
    meni je žao kad pročitam ovakav razlog nedojenja. Ok, još dojiš ali za koji dan više nećeš. Ja ti nisam roda, ne slažem se s većinom njihovih uvjerenja i neću ti soliti pamet u vezi dojenja ali očito je da nisi svjesna prednosti dojenja, koliko je neusporedivo dojenje i umjetno mlijeko. Malo pročitaj, pričaj s pedijatrom..pa iskoristi priliku dok još dojiš da navučeš mlijeko (to bi trajalo par dana sve skupa do dovoljne količine. To istezanje na cici, nervoza...vjerojatno puno zraka guta a i za to ima rješenja. ne znam, ja imam četvero djece i nemam nikakvu pomoć, sama sam skoro čitav dan pa opet sve stignem a mala mi je non stop na rukama, cica svakih uru i nešto...sve ti se to da izorganizirati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •