Stranica 55 od 203 PrviPrvi ... 545535455565765105155 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,701 do 2,750 od 10138

Tema: Nakon transfera!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

geceta,pirica jako mi je žao

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

sad sam i ja išla napraviti test- danas mi je 8dnt i negativan je, ali se ja ipak nekeko nadam da bu to bilo ok. Ne mogu ne nadati se

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    HvalA,drage ali ja sam vec pala.Bila sam sigurna u uspjeh i rezultat me dotukao znam da je sansa bila mala ali ja se jednostavno nisam pripremila na neuspjeh. Od sinoc imam i smeckasto na gacicama ali jos nikako procurit.
    Draga Geceta, ne znam sto pametno reci osim da tocno znam kako se osjecas jer ja brojim 7 dan od bete 3.3, i neopisive boli sto psihicke sto fizicke. tesko je to. Ali nekak dan za danom...bude lakse.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Drage cure, mislite li da bi sura mogla ići vaditi betu obzirom da će mi to biti 12dnt, a ujedno 4 dan nakon primljenog Brevacida? Naime, sada sam ga prvi puta koristila pa nisam sigurna da li će biti rano? Naime, nemam ama baš nikakvih simptoma, i već mi je dosta utrogestana i estrofema... i ruku na srce, mslim da ni ovaj 13. put neće biti uspješn...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I još nešto... da li bi sutra odmah mogla uz betu tražiti i vrijednosti štitnjače (TSH, T3, T4) - da jednim udarcem ubijem par muha? Nisam sigurna da li na njih utječu svi ovi hormoni koje sam primala...

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

acitam, mislim da ti je 4 dana nakon Brevactida ipak malo prerano za betu, pričekaj još 2 dana. i sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Hvala, znači malo strpljenja...

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

acitam, ja isto mislim da je prerano. bolje da vadis betu onda kada su ti rekli, a za hormone stitnjace ja ne bi vadila nego 2 mjeseca nakon stimulacije i to se vadi mislim 3 ili 5 dan. ciklusa...tako nekako...ocito ima razloga za to. Ako hoces moj savjet procitaj neku knjigu, npr. meni je puno u strpljivosti pomogla knjiga u zagrljaju svjetlosti.sretno

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kiarad, samo mali ispravak tvog posta-hormoni štitnjače nisu ovisni o danima ciklusa.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

mare, nisam bila sigurna. tak sam i napisala....jer to sam davno vadila pa se ne sjecam.

nego imam pitanje....nakon neuspjelog ivf-a i ocekivane m., kada obicno nastupi 2.m? ako netko zna puno bi mi znacilo, barem otprilike....jel istina da se ciklus produzi ili kak to ide?hvala

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mislim da to kiarad ovisi od žene do žene. Meni stiže kao i obično.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

anddu, hvala puno.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Geceta, ne znam sto pametno reci osim da tocno znam kako se osjecas jer ja brojim 7 dan od bete 3.3, i neopisive boli sto psihicke sto fizicke. tesko je to. Ali nekak dan za danom...bude lakse.
    morat ce biti. Hvala ti, draga

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Meni je danas 2. dnt... Još barem 10 to go. Ovaj put sam odlučila da ću raditi, možda baš to što ću biti zaokupljena drugim stvarima bude dobitno?

mistic avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Pozdrav!
    Eto nakon dužeg vremena prijavljujem jučerašnji transfer jednog embrija i sada čekam 5.1. pa idemo vaditi betu!

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo cure i ja se prijavljujem ovdje, nadam se da me primate .

danas transfer jednog trodnevnog 8-staničnog embrija. sad kreće odbrojavanje... beta 3.1.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Tikki, ja ti to bas ne preporucam ako imas stresan posao jer sam ja tako prije 2 tjedna i nije dobor zavrsilo, umjesto da sam mirovala jos sam dobila i hiper, tak da bolima nikad kraja. Bilo je prestrasno i na koncu nista. Ostani jos koji dan doma ako mozes. moj savjet.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

kitty, blago tebi. Ima nas ovdje i onih koji nemamo sta cekat osim novi ciklus i ponovne pobjede. zelim nam puno djecice u 2012.

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Kiarad, ma nisam ni sama pametna kaj da napravim, sad baš ne mogu izostati s posla, ali sam na GO idući tjedan pa se nadam da ću se tada odmoriti. Ali pozitivno je da uz posao zaista ne stignem puno misliti o tome kako sporo prolazi vrijeme, i nekako se nadam da će to biti presudno-u pozitivnom smislu, naravno

Iako su mi u Petrovoj uvijek prepisali mirovanje 2tj, u Posojni doktor kaže sve najnormalnije. Mislim da na kraju sve ovisi o malim borcima.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

što se tiče mirovanja poslije transfera, ja ne planiram nikakvo specijalno mirovanje. tako sam i prošli put sve normalno radila pa je beta na 14dpt bila 238. poslije se nije pravilno duplala a na kraju je pala, ali to je već neka druga priča. ali očito da ne-mirovanje nije utjecalo na implantaciju.

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja sam u 12tt nakon transfera nisam uopce ono skroz mirovala Radila sma si po kuci pomalo nisam nista tesko vise sam se odmarala Recimo da mi je tempo bio 50% od uobicajnog Prvi dan nakon se dobro malo vise odmoriti ali ja sma odma od prvog dana malo po kuci hodala i skuhala rucak

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ja sam tako prošli puta, bila sam doma 10 dana nakon transfera i laganini... nije upalilo. Sad sam dva dana nakon transfera otšla na posao, većinom sjedim, jedino teže što dižem je laptop... a stres, trudim se ne stresirati.

Ali danas sam baš u badu, sanjala sam noćas da nam je na uzv doktor rekao da imamo dva srčeka, i kad sam se probdila sam tako tužna jer nekako se bojim da neće uspjeti. Znam da ne mogu znati... ali baš sam nekako tužna.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

tikki, ne biti tužna, iš iš crne misli!

ja se trudim uopće ne razmišljati o postupku i iščekivanju, za sad mi dobro ide ali tek mi je 1dnt...

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

I meni je prva dva dana super išlo ma imaš ti pravo, treba pustit da sve ide svojim tokom... Ja se tiješim da koliko god su mi ova dva tjedna teška za čekanje, da bude idućih 8 mjeseci samo još veće isčekivanje, pa bolje da se odmoh pripremim

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hehe, baš tako. meni se nakon prošlog postupka u kojem sam imala horor nepravilno duplirajuće bete, ova dva tjedna blaženog neznanja čine divnim . samo hrabro!

Banned
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Drage moje samo da se nadovežem ja sam 3 puta bila u postupku ležala, odmarala, ništa ne radila bila na bolovanju sve do bete i ništa. Sada zadnji put mirovala samo 2 dana, nakon toga se vratila u normalnom životu i sada sam u 9 tjednu i mazim svoje dvije mrvice ... Zadnji postupak bila kod Lučija najbolji je... Želim Vam svima sreću i da mazite svoje buše

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo i mene malo ovdje Do sada sam uvijek mirovala a sada sam stalno u pokretu,simptoma nikakvih osim što me štrecaju jajnici,bole ledja(kao i uvijek do sada) i nikad nisam gladna!Za 6 dana sam izmršala 3 kg. Još 8 dana je ostalo do bete ali nemam vremena razmišljati o tome,naveliko pripreme za Božić, u petak sam vjenčana kuma u crkvi i tak....Sretno svim čekalicama bete!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj vanessa prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje samo da se nadovežem ja sam 3 puta bila u postupku ležala, odmarala, ništa ne radila bila na bolovanju sve do bete i ništa. Sada zadnji put mirovala samo 2 dana, nakon toga se vratila u normalnom životu i sada sam u 9 tjednu i mazim svoje dvije mrvice ... Zadnji postupak bila kod Lučija najbolji je... Želim Vam svima sreću i da mazite svoje buše
    slažem se prvi put kad sam bila u postupku odmah drugi dan sam išla raditi jer je nalaz bio dosta loš (loše su se djelili )
    i nakon 9 mjeseci rodila sam...
    sljedeći postupak mirovala sam i ništa-=0
    a sad zadnji postupak primjenila sam isti recept i trudnaaaaa sam
    ja ne kažem da ako netko ode raditi da je to bolje ,ali u mom slučaju da
    zato što puno manje razmišljam o rezultatu,puno manje preispitujem simptome ,a puno sam više preokupirana drugim stvarima...
    jednostavno manji mi je stres na poslu nego onaj koji sama sebi napravim

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nikada baš nisam vjerovala u mirovanje poslije transfera, ali ipak bi me malčice kopkalo pa možda ipak prva tri dana...Sada nemam niti malo sumnje u to da mirovanje nema nikakve veze s uspjehom. Ako je zametak dobar bit će plus bez obzira na naš odlazak na posao, vožnju automobilom itd. itd.

mistic avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

uf, imam strašne bolove u trbuhu, malo prestanu, ali su uglavnom uvijek tu trudim se mirovati što više, ali ovi bolovi mi ne daju mira....
    Prošli put sam od prvog dana imala bolove....i nije dobro završilo...

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ma kakvo mirovanje...ja sam prva dva puta mirovala doslovce sam se zalijepila za krevet i niš...a sada treći put sam rekla ..e sada je dosta..tramakala se po busu u autu po svim mogućim rupetinama...hodala po stepenicama non stop gore dole...išla sve pješke..dizala više od 3 kg(iako to ne preporučujem), išla radit odmah drugi dan, a isti dan na dan transfera sam šetuckala lagano, nisam se keksala doduše i primio se moj miš
    sretno!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

drago mi je da bas sad puno pisete o tom mirovanju ili ne mirovanju i koliko i kako sto raditi jer si od neg bete prosli petak stalno predbacujem da sam ja nesto mogla drugacije :/ trebala sam ostat doma a ne 7. dan ici laganini raditi ( iako sam radila 3h ) i trebala sam ovo, nisam trebala ono
    znam da je sve individualno i da nisam kriva ali si ne mogu pomoci, srce i glavu nikak iskljucit

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

geceta nemoj se zamarat tim stvarima i nemaš što sebi prebacivati.Ja sam do sada svaki IVF preležala 14 dana pa ništa,zato sam sada preležala samo prvi dan. U ovih tjedan dana prešla sam nekih 800 km i nema te sile koja ćeme zadržati u krevetu.

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Ma ja nekako mislim da doktori mirovanje preporučaju baš zbog toga da nema grižnje savjesti... što da sam mirovala? Ali ja sam ovaj put odlučila da jednostavno se ponašam kao da na transferu nisam bila. Transfer je bio u subotu, sa stola sam se ustala oko 15 sec nakon transfera i put za zg (iz postojne), u ponedjeljak sam išla na posao... Uletio je još i službeni put, pa 300tinjak km autom, spavanje u hotelu i onda nazad.

Doduše imam strah da opet nije uspjelo, ali mislim da ako ne uspije je problem u embrijima, ili im se ne sviđaju uvjeti pa se ne implantiraju... ali ne mislim da je problem u (ne)mirovanju.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Sonja 29, a pokusavam i muz mi stalno govori da sam napravila vise nego itko moze ali jednostavno je tako. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za 28.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

mistic, i ja sam imala strasne bolove. to nije bilo normalno. i to od treceg dana pa sve do kraja, svaku noc po dva puta, zvala doktora pa mi je rekao da uzmem magnezij i normabel, ali cure na forumu su rekle da me nije smjelo tako boljeti i da je vjerojatno bio hiper. moj savjet, odi da te netko pogleda. jer ja sam mislila da cu umrijet od boli.kako ti je danas

mistic avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Hvala kiarad! Danas mi je bolje što se toga tiće..tu i tamo zaboli, ali ne onako kao i prije..samo, sad me kičma sredila, ne mogu se micati, a ne mogu ni ležati...totalno sr...e...
    Ne smijem sada ni tabletu protiv bolova, ni kremu, ni inekcije
    Baš imam neki peh, uvijek me nešto dodatno zeza....ma samo da prođe ovo vrijeme čekanja i vidim reziltate bit će sve lakše...

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mistic sretno! I a sam mislila da sam od kamena i da me ništa ne može slomiti ali me tak jaka viroza čopila,čitavu noć sam se tresla i preznojavala. No nedam se ja tak lako, sad sam već na nogama i kroz maglu obavljam poslove koje imam

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

jutro curke! samo da vas pozdravim jer danas imam hrpu posla - shopping, pospremanje, pečenje keksića , baš se veselim ovim teškim poslovima

meni danas već 3.dnt, brzo mi vrijeme prolazi za sada.

iva77 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Sonja29 prvotno napisa Vidi poruku
    mistic sretno! I a sam mislila da sam od kamena i da me ništa ne može slomiti ali me tak jaka viroza čopila,čitavu noć sam se tresla i preznojavala. No nedam se ja tak lako, sad sam već na nogama i kroz maglu obavljam poslove koje imam
    dugo se nisam javljala imam problem pa da vidi sta vi kazete
    danas mi ja 8 dpt uhvatila me jaka hunjavica pa me zanima kako si pomoc jer traje tri dana i nepopusta heeelp

mistic avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj Sonja29 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Sonja! Ma ne dam se ni ja tako lako samo me nervira ta moja kičma...
    Držite se i ti i Iva malo tople limunade ili čaja sa limunom i medom i bit čete ko' nove!

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    jutro curke! samo da vas pozdravim jer danas imam hrpu posla - shopping, pospremanje, pečenje keksića , baš se veselim ovim teškim poslovima

meni danas već 3.dnt, brzo mi vrijeme prolazi za sada.
    Uživaj, i ja bi da mogu, jedino sam se potrudila jednu turu kolačića jučer ispeći, drugu ću sutra....

Uvijek zaboravim, dan transfera je nulti ili prvi dan? Ne znam jel mi danas 4. ili 5. dnt

iva77 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mistic dt ti se racuna nulti

mistic avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Hvala Iva

iva77 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

uh nalijevam se cajom, limunadom ,medom te jedem dosta naranci i neprolazi sto bih jos smijela nemam pojma jer uzimam estrofem,utrogestan,prednizon, fraksiparine i folnu od tvinabla dali se smije uzimati lupocet 500

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj iva77 prvotno napisa Vidi poruku
    uh nalijevam se cajom, limunadom ,medom te jedem dosta naranci i neprolazi sto bih jos smijela nemam pojma jer uzimam estrofem,utrogestan,prednizon, fraksiparine i folnu od tvinabla dali se smije uzimati lupocet 500
    Iva i sama sam ti takva. Meni je dr. rekao da ne pijem ništa ako je ikako moguće,da se toplim,pijem čajeve i ležim a meni to posljednje nikako ne ide Sretno i ozdavi što prjie!

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj iva77 prvotno napisa Vidi poruku
    smiješ uzimati lupocet.

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

smijes uzeti lupocet i magnezij.

iva77 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hvala vam drage ali me nekako strah uzeti bilo sta pa se i dalje mucim
    potrosila rolu wc papira
    nadam se da bude sutra boljeevo i dale se tocim cajom i ostalim
    i nadam se da bude sve dobro sa mojim mrvama

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

iva77 i ti si na ovoj temi . SRETNO!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Lupocet uzimati samo za temperaturu veću od 38. Sve ispod liječnici govore da nije dobro spuštati tabletama. Mazanje rakijom pomaže, ili tuširanje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •