-
Ja se ne mogu sjetiti niti jedne namirnice koju ne jedem, eventualno ne jedem neko od jela u kojima se nalazi (ne jedem prokuhano mlijeko i dinstana jetrica).
U prinipu jedem harnu pripremljenu i na skoro sve ncine - sirovo (voce, povrce, mesni i riblji karpaco, tatarski biftek, kamenice...), kuhano, peceno, ljuto, kiselo, slano - samo ne preslatka jela s mesom (ali moze biti slatkasto), ne volim slatke salate (npr. zelenu sa staub-secerom) i ne volim srednjevjekovne recepture (probala - sve je jako slatko-prezacinjeno a mesno).
Iznutrice, hladetinu, mozak, kostanu srz, sve vrste riba, mekusaca i mesa, pljesnive sireve, zabe i puzeve - sve sam jela kad mi je servirano, iako neka od tih jela ne bih sama narucila. Kukce nisam probala ali mislim da bih probala przen skakavce i one bijele crve, zohare ne bih...
Kosu sam znala izvaditi i nastaviti s jelom, jela sam vani u raznim "prcvarnicama" bez da mi se gadilo, a jednom sam doma jela kruh u koji su usli mravi - samo sam tnko narezala snitu i istresla ih (tad nije bilo pekarnica na svakom koraku).
Uglavnom - opisala bih se kao iznimno neizbirljivu - dapace, kad god odemo negdje van odmah gledam sto bi mogli pojesti a da nismo probali (krokodil zvuci jako interesantno)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma