ima li netko ovaj auto i 3 djece? stanu li 3 autosjedalice? hvala!
ima li netko ovaj auto i 3 djece? stanu li 3 autosjedalice? hvala!
stanu ako nisu s izofiksom
a mogu stat 2 s izofiksom i jedna bez? znam da ima 2 izofiksa
ja se ne kužim u aute, pa ne znam jel neka velika razlika, ali mi imamo FR-V i 3 sjedalice ne samo da stanu, nego svaka ima tako lijepo puno mjesta da je prava uživancija
ne
zato što kada ove dvije s izofiksom postaviš sa lijeve i desne strane, u sredini ti ostane nikoliko mjesta (možda 20 cm)
ni dijete bez sjedalice ne može sjesti
FR-V je veci i vise ga ne proizvode![]()
apri hoces mi reci da kad postavim romericu onu za dijete od god dana (tu imam) i sjedalicu onu za vece dijete necu moci sjesti izmedu a kamoli stavit jos recimo jaje...
steta!
i postavljene su sa izofiksom?
ma daj!
mi imamo relativne velike aute, i kada postavimo dvije sjedalice, nitko s nama nikamo ne može
ako želimo povesti nekoga (a to je najčešće neko dijete), moramo sjedalice pričvrstiti pojasima, a i onda se taj netko jedva uvuče i vozi se skupljenih ramena
ako joj je ovo interijer, onda ćeš moći
s tim da srednje sjedalo vjerojatno nema isofiks
http://hondacrv2012.info/wp-content/...v-interior.jpg
to je interijer. vidis da nema 3 sjedala vec 2 i pol. inace, ima 3 izofiksa, ali je planirano da stavis 2 sjedalice. znaci oni kazu da ih mozes staviti ili jednu do druge ili jedna lijevo jedna desno. 4 su kukice, ne 6
ovo je naš interijer i ne stane
http://www.hyundai.com.au/Images/Use...226/IN_04R.jpg
i to nam je veliki problem
javi kad probaš, baš me zanima
zapravo, srednja možda i ima isofix, ali nam ne treba pa nisam obratila pažnju. ako ga ima, komotno bi se i treća sjedalica mogla prikopčati na njega, stvarno ima puno mjesta
nisam mislila na veličinu (njen booster je možda najširi od naše 3 sjedalice), nego njen booster nema isofix
dakle, da rezimiram - otraga stanu bez ikakvih problema 3 sjedalice u bilo kojim kategorijama, veličinama i kombinacijama
ako srednje sjedalo ima isofix (provjerit ću), onda stanu bez problema 3 sjedalice s isofixom
da
jer frv ima tri fotelje
crv nema
acqua, što je bilo s ovim, jeste li uspjeli ugurati
ja i dalje mislim kako nije moguće, osim ako se sa bustera ne skinu bočne zaštite