Gle neznam šta da ti kažem moja djevojčica je dobila temperaturu sa 11 mjeseci i vadili krv i urin i pedijatrica nas je poslala na rebro u bolnicu jer je imala upalu urinotrakta i htjela je da oni u bolnici otkriju zašto ima upalu dali od kakve bakterije ili nešto drugo.Bila u bolnici 5 dana i saznali da ima refluks obostrano 2 stupanj sanirali su upalu i dali profilaksu pili smo ju nekih 7 mjeseci i onda su nam je probali ukinuti i bilo je ok nisu se javile upale i dan danas ju nepijemo iskreno bilo mi je koma dijetetu davati svaki dan antibiotik koji neliječi ništa nego samo sprečava da dođe do upale jer i sami znamo da nije dobro da pije toliko antibiotika a ona njihova priča da to nije štetno nemože biti istina zašto onda svaka 2 mjeseca smo morali vaditi krvnu sliku da provjere kako se nebi oštetila jetra.Ja njoj kupujem med kod jednog medara sad neznam dali on nju štiti od upala neznam medar veli da da.Mikciju su joj napravili u bolnici tad kad je ostala sa 11 mjeseci i radimo ju svakih godinu dana i u međuvremenu se jedna strana povukla i ok je ali ostao je refluks još na jednoj strani i sad ima ona 5 godina preporučaju taj DEFLUX koji bi to mogao riješiti i mi smo pristali na to jer kako sam več napisala vele da refluks oštečuje bubrege kad ga dijete ima prisutng više godina radi tih nekih para. Nadam da DEFLUX nije toliko grozan koliko bi bilo grozno da dobije oštečenje bubrega.