rekla pedica zbaciti suhomesnato,konzervanse, voce sam kompote, citruse i kolace i najvaznije ne mlijeko i sve sto ima mlijeko znaci nista sam juhu, rizu i tijesto
rekla pedica zbaciti suhomesnato,konzervanse, voce sam kompote, citruse i kolace i najvaznije ne mlijeko i sve sto ima mlijeko znaci nista sam juhu, rizu i tijesto
rižu možeš jest, i žgance, krumpir li-la ( moj je alergičan na njega),izbaci sve suhomesnato, jaja, citruse, sve kaj ima veze s mlijekom, margarine, teletinu, junetinu, svinjetinu i ribu, oprezno s tjesto i kruhom jer može bit alergičan na gluten( moj klinjo je ). Nemoj se švercat, zaboravi na čokolade ( kakao) i paradajz ( oni daju jaaako nesnosan svrbež). Sokove iz dučana isto izbaci, a pij samo vodu,čipseke takaj i napose smokiće.
Pazi da slučajno klinjo ne jede pored male Smokije i slično, i gledaj da joj nikaj ne tura u usta.
Prehrani se s bučama, ima ih još po placu, repa imaš je vikendom na trešnjevačkom placu kod jednog studoša iz Zeline ( ja baš kupila kod njega), ubaci što više maslinovog ulja, karfiole,brokule i ostalu zelenjavu. Pozovi mene na jedan takav ručak. Voće jedi koje sad ima znači jabuke,kruške, i malo suhih šljiva.
Obavezno reci doktorici da te šalje kod dermičke( nazovi odmah Klaićevu u ponedjeljak i dogovori termin, jel buš malo čekala).Kod dermičke obavezno traži da se dete testira. A sad usvezi zamjenskog mlijeka , ti ne mreš ništ kupit u širokoj potrošnji, kaj nije na bazi kravljeg, tak da ti tu treba preporuka gastričke. To mlijeko je bolje ne davati, ili davati u jako malim količinama, jer zna bit alergija i na to ( recimo kod moje klinke).
Dodatno ispiraj odjeću,upotrebljavaj manje praška,ili još bolje samo sodu-bikarbonu.
I da kad izbaciš te silne mliječne proizvode, ubaci 3 tablete kalcija.
Izdrži malo, pozitivno je u tome kaj buš malo stesala liniju, pa se buju tateki malo češće okretali za tobom.
Mislim da sam dost kompetentna po tom pitanju jer imam staž o ddve godine i još jedan od već godinu i pol.