vikica prvotno napisa
SANDA u VV na br tel 01 2353 905 mozes se naruciti do 12h a na 01 2353 852 do 15h i kao sto zlatta kaze treba samo uputnica nista se ne placa a u vinogradsku zoves na 01 3787 163 (endokrin. lab) ne moras se naruciti, ne treba uputnica placa se 264,24 kn zoves samo da se najavis ako dolazis ili ako saljes ali kako ja nisam imala mira i naravno da sam isla u ZZJZ tamo stvano ne vade i ne salju to za ZG vec to rade u DOMU ZDRAVLJA, treba uputnica i kopija uplatnice, najbolje je doci pocetkom tjedna radi slanja, oni salju city expressom, plati se 150 kn a imate mogucnost da sami posaljete ali u posti kazu da to trebate sami dobro osigurat da se ta ampula ne pomice ili ne pukne i onda jos dodatno se moze staviti u neku od njihovih kutija a koliko bi kostalo ovisi sve do koliko sati mora stici u zg, tezina itd....(ja sam odlucila za opciju sa city e., izvadim krv i poslije sam bez brige, ne moram misliti dal sam dobro spakirala i hoce li stici na vrijeme) jedini problem u svemu tome je uplata, u posti kazu da ne moze bez ziro racuna a zena koja mi se javila u vinogradskoj kaze da ne treba ziro racun i da se na uplatnicu naznaci da je za endokrin. lab., naravno da sam mislila da se nismo dobro sporazumjele pa sam ponovo zvala i opet mi je isto rekla a u posti kazu da bez ziro r. ne moze, zenica u D.Z mi kaze da je prije par dana jedna gospođa vadila AMH i imala normalnu uplatnicu sa ziro r., ma zvat cu ja opet u vinog. ali
neku od njihovih sluzbi, pa netko ce mi dat broj rc.!! SANDA molim te ako ti nije problem probaj ti nazvat u vinogradsku i pitati za uplatu, za ziro r., mozda ja stvarno nisam nju skontala!?!