Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: majstor perilica za suđe

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno majstor perilica za suđe

Treba mi dobar, ali stvarno dobar majstor za perilice za suđe da donesem odluku vrijedi li mi popravak od 1200 kn
    Imamo simens perilicu 45 cm ugradbenu koja je savršeno radila, a ovlašteni serviser nije baš siguran što je, pa kao neka je elektronika i da bismo samo otkrili što je treba kupiti programator od 1200 kn.
    Poznaje li netko od vas strica, kuma, ujaka, susjeda... koji je tata mata s perilicama?
    hvala

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mislim da je programator uvijek skup i da su ruke manja stavka

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Podizem temu... ima netko preporuku za majstora za sudjericu?
    Sadasnja mi ne radi, a imam jednu istu takvu pokvarenu od prije, pa bih da netko napravi dijagnostiku kvara i ako nije isti kvar "ozivi" ovu noviju s dijelovima starije (na toj je navodno bila krepala pumpa za vodu, koja je dosla otprilike 100kn manje od nove sudjerice).

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ako je starija od 4 godine ... skokni u dućan bijele tehnike.
    Konkretno, imaš masu uređaja s "programiranim starenjem" tako da serviseri samo čekaju kad će im netko doći s takvim.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Ako je starija od 4 godine ... skokni u dućan bijele tehnike.
    Konkretno, imaš masu uređaja s "programiranim starenjem" tako da serviseri samo čekaju kad će im netko doći s takvim.
    Iskreno - ne razumijem uopce tvoj svajet... Meni treba majstor doma a ne da sama otsarafljujem (nemam pojma kak) perilicu (ugradbenu) i teglim nju u neki ducan? Uostalom, poanta i je u skupim originalnim dijelovima koje ne zelim placati nego da se iskoristi ako moze ovo sto imam doma. Ovlasteni serviser racuna izlazak bar 70kn + ne znam ni sama koliko sat popravka i jos mi na kraju kaze da kupim novi dio koji me kosta skoro ko nova perilica a i nemaju ga na lageru jer je uvoz iz Italije (tak je bilo zadnji put). I onda "kupujmo hrvatsko"

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Davor je mislio da odeš kupiti novu perilicu zato je napisao da odeš u dućan.
    Krpanje je uvijek lutrija, pogotovo u današnje vrijeme zato je Davor napisao "programirano starenje" misleći kako će ti na perilici redom odlaziti sad jedno, sad drugo i da se takvo konstantno popravljenje ne isplati (što je i točno)
    Što se tiče sklapanja od dvije jednu, imam ja majstora koji je jako dobar i čini mi se povoljan. Trebala bi ga nazvati i pitati, a broj ti proslijedim na pp ako hoćeš.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Bingo! To s programiranim starenjem je posebno točno ako je stroj napravio koncern Bosch (Miele, Siemens). Ako ne vjeruješ poguglaj "Planned obsolescence" i ime stroja koji ti je doma pa se uvjeri.
    Sigurna kupnja su strojevi s jako dugim jamstvom. Obično ne koštaju ni upola u odnosu na "marke" i obično rade bez greške i duže od jamstvenog roka.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

S obzirom da:
    - na trzistu postoji samo jedna perilica koju mogu staviti u kuhinju (i to je taj model koji mi se vec drugi puta pokvario)
    - trenutno sam se u financijskoj dilemi izmedju popravka sudjerice (pa da ne perem sudje na ruke) i popravka ler-gasa na autu (pa da vozim normalno auto a ne da mi se zgasi svako malo) odlucila za popravak sudjerice.
    Nova (stara) mi se opet ne kupuje iako objektivno je kostala 500kn/godina sto i nije tako los amortizacijski plan...

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Što se tiče sklapanja od dvije jednu, imam ja majstora koji je jako dobar i čini mi se povoljan. Trebala bi ga nazvati i pitati, a broj ti proslijedim na pp ako hoćeš.
    Posalji pls broj na pp pa se dalje dogovorim s njim direktno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •