Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MALIANĐEO avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ajd bubamara još koji post i imat ćeš pravo na poruke.....
    šta ste se odmah odlučili na privatno, jel ti ovo prvi MPO kontakt, imaš koju terapiju za sve navedeno, jel te traže da smanjiš kilažu?
    pozdrav

bubamara! avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj MALIANĐEO prvotno napisa Vidi poruku
    ajd bubamara još koji post i imat ćeš pravo na poruke.....
    šta ste se odmah odlučili na privatno, jel ti ovo prvi MPO kontakt, imaš koju terapiju za sve navedeno, jel te traže da smanjiš kilažu?
    pozdrav
    jjoooj nikako dočekati da šaljem postiće
    tražili su da smanjim kilažu ,ali nije im toliko ni kilaža problem nego smo pre mladi
    ja sam ti na Glucophageu 850 za inzulinsku rezistenciju,7 godina pijem eutyrox 100mg za štitnjaču,reguliram cikluse duphastonom ali ni on mi nekada ne pomaže kao sada trenutno mi je stoti dan ciklusa i imam cisturinu 5cmx5cm ,popila sam dvije ture dufića i nikako da dobijem i tako to je ukratko to ! Bila sam na 6 ciklusa klomifena i ciljanih odnosa i to je to

MALIANĐEO avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

[QUOTE=bubamara!;2051426]jjoooj nikako dočekati da šaljem postiće
    tražili su da smanjim kilažu ,ali nije im toliko ni kilaža problem nego smo pre mladi
    ovo potpisujem jer i meni koja sam 85 godište su rekli da sam mlada i da imam još vremena da se trudimo u kućnoj radinosti iako je to već 2 godine, pa će onda krenuti dalje....kod mene su mikrocistični i to školski primjerak, cista nikad vidljiva u većem obliku ali niti su se smanjile ove male.....
    meni su rekli da ako probam skinuti min 10 posto od kilaže da će se i jajnici malo pokrenuti......uh

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •