Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: Savjeti za sto bezbolnije preseljenje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Sanja :) prvotno napisa Vidi poruku
    Moj otac je nekada radio kao extra job selidbe! Selidba se placala po km, a utovar i istovar njihov! Pakiranje tvoje! Medjutim prije cca 1god. prijatelji odlazili za rusiju. Mogu se raspitati o firmi. Naime oni dodu sa svojim kutijama, pakiraju i presele te! Oznace sve di je sto, popis, bas pravi profesionalci! Nazalost neznam cijenu!
    Waaauu! ovakvo nesto bi meni trebalo! Iako, neznam koliko bih mogla pustiti nepoznate ljude da mi pakiraju stvari. Radije bi ja to sama sve spremila, a oni neka utovare, odvezu i istovare, to mi je dovoljno.

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Mellyca prvotno napisa Vidi poruku
    Waaauu! ovakvo nesto bi meni trebalo! Iako, neznam koliko bih mogla pustiti nepoznate ljude da mi pakiraju stvari. Radije bi ja to sama sve spremila, a oni neka utovare, odvezu i istovare, to mi je dovoljno.
    Pitam muza sutra ako se sjeca te firme! Vjerojatno postoji neko osiguranje stvari kod takvih vrsta selidbi! Ti nasi rusi su vrlo imucni, kazem to iz razloga, buduci na dobro prijateljstvo s njima, sigurno su dobro odvagnuli tko i kako ih seli i to jaaakooo daleko! Zgb-Rusija! Eto javim se sa novostima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •