Ako netko osjeća nakon CR kao da nije rodio, nije li to njegovo legitimno pravo?
Što se tiće formule (koja iskaće iz svake paštete u raspravamo koje tebe diraju) mene to uopće nije taklo , a jedno dijete mi je hranjeno formulom (i to drugo, nakon što je prvo isključivo dojilo). Dakle , ne bih rekla da je problem u temi ili formulaciji teme nego našim osjećajima prema istoj.
Zašto TEBI smeta kao netko kaže da se osjeća nepotpun ili da mu fali komad filma? Mogu i ja napisati da je sve to glupo jer su dobili zdravo dijete nakon toga, ali ne vidim svrhu. Nitko se neće osjećati bolje nakon toga , nego lošije jer misle da nešto nije u redu sa njima . Jer njihovi njihovi osjećaji potpuno stvarni, a ne nastali po utjecajima foruma ili natpisa u časopisu.
Nisi me shvatila - pa da pojasnim: zašto se nečije osjećaje treba poštovati i imati razumijevanja, a nečije ne? I kakva je razlika zašto je nastao neki osjećaj, i pod čijim utjecajem, ako ga osoba jednako osjeća? Ova tvoja izjava je kao da kažeš da ako je netko sam kriv što se razbolio (npr. dobio infarkt jer je pušio), onda taj infarkt nije stvaran.
Anemona ne kuzim, jedina osoba koja je kompetentna za davanje savjeta o AD je pedijatar - da postoji koja studija o tome koja je vrsta AD mlijeka koje nije financirala industrija AD mlijeka, pa neka si zene pogledaju.
Ja ne pljujem po onom sto govore lijecnici, nego poticem zene na razgovor sa ljudima sa kojima suradjuje u svojoj zdravstvenoj skrbi na kvantitivan (sa rizicima u %) nacin obzirom na novije spoznaje te da vide kako mogu to prilagoditi svojoj individualnoj situaciji i napraviti najbolju odluku za njih obzirom na okolnosti.
Razumijem što pričaš, ali meni je manja šteta kad bi pisalo:
Jedine osobe koja su kompetentne za davanje savjeta o CR ili vaginalnom porodu jesu ginekolozi ili eventualno babice.
i
Iskustva drugih forumašica koje su davale djeci AD može majkama pomoči da vide kako mogu to prilagoditi svojoj individualnoj situaciji i napraviti najbolju odluku za njih obzirom na okolnosti.
I dalje me zanima zašto je pedijatar jedini kompetentan davati savjete o AD - u, a ginekolog nije jedini kompetentan davati savjete o CR?