-
Osoblje foruma
meni je totalno bezveze da ste se neke javile na ovaj topik da bi obeshrabrile zelju otvaracice topika samo zato sto kod nas struka kaze da je vba2c riskantan, i jos je netko cak predlozio da procita onu groznu prcu od ronin 
i onda se izvlace na takozvanu hr realnost. bas mi je to bilo ruzno za citati.
a recenice da bi doktori trebali biti iziritirani pacijentovim zeljama i brigom za vlastito zdravlje mi je, u najmanju ruku, za povracati.
mislim, sto se struke tice, jos uvijek preporucaju klistir i brijanje na porodu, pa to ne znaci da je to dobro i pozeljno. zasto se zene ne bi informirale o novim studijama? ako zena dode dr i kaze "znate, ja bi jako zeljela pokusati vbac, a i citala sam studije koje pokazuju to i to" onda bi bilo pristojno i pozeljno da normalno porazgovaraju o tome i o mogucim opcijama.
nije ni suvremena medicina sveta krava, a saznanja se ionako mijenjaju iz dana u dan.
btw, ona duggarica, koja ima 19-oro djece, je prvih nekoliko rodila vaginalno, pa je imala nekoliko carskih, i nakon tih pustih carskih je jos tucet djece rodila vaginalno. toliko o tome da se ne moze.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma