meni je totalno bezveze da ste se neke javile na ovaj topik da bi obeshrabrile zelju otvaracice topika samo zato sto kod nas struka kaze da je vba2c riskantan, i jos je netko cak predlozio da procita onu groznu prcu od ronin

i onda se izvlace na takozvanu hr realnost. bas mi je to bilo ruzno za citati.

a recenice da bi doktori trebali biti iziritirani pacijentovim zeljama i brigom za vlastito zdravlje mi je, u najmanju ruku, za povracati.

mislim, sto se struke tice, jos uvijek preporucaju klistir i brijanje na porodu, pa to ne znaci da je to dobro i pozeljno. zasto se zene ne bi informirale o novim studijama? ako zena dode dr i kaze "znate, ja bi jako zeljela pokusati vbac, a i citala sam studije koje pokazuju to i to" onda bi bilo pristojno i pozeljno da normalno porazgovaraju o tome i o mogucim opcijama.

nije ni suvremena medicina sveta krava, a saznanja se ionako mijenjaju iz dana u dan.

btw, ona duggarica, koja ima 19-oro djece, je prvih nekoliko rodila vaginalno, pa je imala nekoliko carskih, i nakon tih pustih carskih je jos tucet djece rodila vaginalno. toliko o tome da se ne moze.