Pokazuje rezultate 1 do 50 od 532

Tema: Prijava poreza na dohodak za 2009. godinu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    big milky mum avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

i ja bi molila ako mi možete odgovoriti na dva (glupa) pitanja-ovako-dal ja imam pravo na kakav povrat poreza (mada mislim da nemam ali ipak pitam
    pošto sam prošlu cijelu godinu nezaposlena i provela dio vremena na komplikacijama, dio na zavodu a dio na porodiljnom?
    i ako ja nemam dal možda mogu biti mužu kao olakšica?
    hvala

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj big milky mum prvotno napisa Vidi poruku
    i ja bi molila ako mi možete odgovoriti na dva (glupa) pitanja-ovako-dal ja imam pravo na kakav povrat poreza (mada mislim da nemam ali ipak pitam
    pošto sam prošlu cijelu godinu nezaposlena i provela dio vremena na komplikacijama, dio na zavodu a dio na porodiljnom?
    i ako ja nemam dal možda mogu biti mužu kao olakšica?
    hvala
    Imam slicnu situaciju i slicno pitanje.

Do sada sam bila nezaposlena i na muzevoj poreznoj kartici prijavljena kao uzdrzavani clan obitelji.

Sada bih trebala dobivati rodiljnu naknadu pa me zanima da li i dalje mogu biti prijavljena na muzevoj poreznoj kartici kao uzdrzavani clan obitelji ili s obzirom na moja mjesecna primanja iz naslova rodiljne naknade to vise nije moguce?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Dali netko zna dali u dohodak ide i zaštitni dio koji se isplaćuje uz mirovinu? Imam 2 mirovine po 2000 kn i zaštitni dodatak po 500 kn. Dali u poreznu prijavu tamo pod "mirovina" pišem samo 4.000,00 kn(2x2000) bez poreza (koji prijava dalje zbraja s dohotkom) ili uračunavam i ovih 500 pa upisujem 5.000,00 (2x2.500,00). Izračun u excellu mi daje razliku povrata u nekih 150 kn, pa mi nije svejedno.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Imam slicnu situaciju i slicno pitanje.

Do sada sam bila nezaposlena i na muzevoj poreznoj kartici prijavljena kao uzdrzavani clan obitelji.

Sada bih trebala dobivati rodiljnu naknadu pa me zanima da li i dalje mogu biti prijavljena na muzevoj poreznoj kartici kao uzdrzavani clan obitelji ili s obzirom na moja mjesecna primanja iz naslova rodiljne naknade to vise nije moguce?
    ne možeš više bit na njegovoj kartici u ovoj 2012 godini jer buš dobila više od 10800kn

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    ne možeš više bit na njegovoj kartici u ovoj 2012 godini jer buš dobila više od 10800kn
    Hvala na odgovoru jelena.O!

vida avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Mene zanima jel se mogu priložiti računi od dg pretraga i spec pretraga za prošlu godinu?
    Znam da se za 2010.g priznalo za prvih 6 mjeseci ali ne znam jel se nešto mijenjalo za 2011 ( iako sumnjam s obzirom da sve režu)?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •