Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: lisnato za kremšnite

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Postovi
    3,169

    Početno

    Ja imam recept kao spajaličin, ali bez pudinga, samo oštro brašno i gustin, meni je bolje, ne volim onaj miris pudinga.
    Prave samoborske kremšnite su samo sa brašnom, ali onda mogu ispasti malo ljepljive, ne znam kako bih to objasnila, zna krema biti kao tutkalo.
    Fora je baš u ovome što je napisala spajalica, ne dodaje se bjelanjak žutoj kremi, kako mi to obično činimo, žlicu po žlicu, već se vrela krema od žutanjaka ulijeva u umiksane bjelanjke.

  2. #2
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006
    Postovi
    9,023

    Početno

    Citiraj piplica prvotno napisa Vidi poruku
    Fora je baš u ovome što je napisala spajalica, ne dodaje se bjelanjak žutoj kremi, kako mi to obično činimo, žlicu po žlicu, već se vrela krema od žutanjaka ulijeva u umiksane bjelanjke.
    aha
    dobro da si rekla, jer nisam na to obraćala pažnju
    100% bi napravila obrnuto

    zašto puding...
    zato što me vuna.
    šta će mi ih držati 8 cm visoko ako ne puding ili škrobno brašno?

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •